Tržište

Turistička organizacija Trebinje se sprema za Beogradski sajam

Turistička organizacija Trebinje se sprema za Beogradski sajam
Foto: Ve | Turistička organizacija Trebinje se sprema za Beogradski sajam

TREBINJE - Turistička organizacija Trebinja sprema učešće na "45. Međunarodnom sajmu turizma" koji se od 22. do 25. februara održava na Beogradskom sajmu.

Trebinjski turistički radnici ovaj sajam smatraju jednim od najznačajnijih za predstavljanje turističke ponude ovog grada, s obzirom da je u pitanju najveće turističko dešavanje u region, ali su, kako kažu, i Beograd i Srbija destinacije sa kojih tradicionalno u Trebinje dolazi najveći broj turista.

“Nastup će se realizovati u okviru promo štanda veličine 50 m² izložbenog prostora,  smještenog na odličnoj lokaciji u hali broj jedan Beogradskog sajma (centralna hala) koji će biti atraktivno brendiran, adekvatno pripremljen i kompletno opremljen za potrebe promocije na ovako velikom i važnom turističkom dešavanju”, saopšteno je u Turističkoj organizaciji Trebinje.

Oni su pozvali i sve trebinjske poslovne saradnike, nosioce turističke ponude i privredne subjekte koji se bave pružanjem usluga u turizmu Trebinja da im, ukoliko su zainteresovani a nisu u mogućnosti da sami aktivno učestvuju, svoje proizvode i promotivne materijale dostave u prostorije Turističkog informativnog centra u blizini bašte Platani ili u prostorije Turističke organizacije na lokalitetu Marin dvor do ponedeljka 19. februara do 15.00 časova.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije