Tržište

UniCredit m-bank - aplikacija za jednostavna i brza plaćanja

UniCredit m-bank - aplikacija za jednostavna i brza plaćanja
Foto: N.N. | UniCredit m-bank - aplikacija za jednostavna i brza plaćanja

UniCredit Bank i UniCredit Bank Banjaluka na tržite BiH donose novu verziju m-bank aplikacije (mobilno bankarstvo) sa poboljšanim dizajnom, većim brojem funkcionalnosti, kao i posebnom pogodnošću koja očekuje korisnike usluga banke u narednom periodu, a posebno u prvih mjesec dana od preuzimanja aplikacije.

•      Redizajnirana mobilna aplikacija nudi više praktičnih funkcionalnosti 

•      Bez naknade do 12.7.2020. za sva plaćanja putem m-bank aplikacije

Šta je novo?

•      Jednostavna prijava - Skeniranje otiska prsta ili lica (Face ID samo za iOS)

•      Upravljanje budžetom - Vizuelni prikaz isplata i uplata, te smještanje transakcija u kategorije prema vrsti potrošnje

•      Jednostavnije plaćanje - Potvrda plaćanja putem biometrijskih podataka, te mogućnost korištenja QR koda za plaćanje

•      Veća dostupnost informacija - Informacije o svim računima, s uključenim prekoračenjem, kreditima, oročenjima i karticama

Kako preuzeti novu verziju m-bank aplikacije?

m-bank aplikacija je objavljena i dostupna za preuzimanje korisnicima usluga banke na Google Play/App store trgovinama.

Ukoliko na svom mobilnom telefonu imate postavljeno automatsko ažuriranje aplikacija na Google Play/App store trgovini, postojeća aplikacija će biti ažurirana automatski na novu verziju. U suprotnom, novu verziju m-bank aplikacije moći ćete ažurirati putem službenih online trgovina Google Play/App store.

"Članice UniCredit grupe u BiH povodom puštanja u produkciju nove, redizajnirane mobilne aplikacije, odlučile su obradovati sve postojeće i nove korisnike Internet i Mobilnog bankarstva i osloboditi ih plaćanja naknade za transakcije u KM putem e-ba i m-ba/m-bank aplikacije. Pogodnost se odnose na sva plaćanja koja korisnici izvrše unutar banke, kao i prema drugim bankama, u prvih mjesec dana od preuzimanja nove verzije aplikacije", izjavio je Leo Bevanda, direktor razvoja i upravljanja kanalima distribucije u UniCredit Bank d.d. Mostar.

"Uvažavajući povjerenje koje nam naši klijenti ukazuju koristeći mobilno bankarstvo, a u nastojanju da aplikaciju učinimo još korisnijom za upravljanje finansijama našim klijentima, te jednostavnijom, modernijom i pristupačnijom za korištenje, zadovoljstvo nam je predstaviti novu, redizajniranu verziju m-bank aplikacije, koja ne zahtijeva dodatnu aktivaciju. Nova verzija aplikacije će se instalirati/ažurirati preko postojeće aplikacije na mobilnom telefonu, a prijavu u m-ba/m-bank dalje nastavljate s vašim postojećim PIN-om. Radujemo se povratnim informacijama od naših klijenata - i molim vas, ne zaboravite ocijeniti aplikaciju na Google Play ili Apple App storeu. Ne sumnjamo da će vam se dopasti", rekla je Jelena Vasiljević, šef  razvoja i upravljanja kanalima distribucije u u UniCredit Bank a.d. Banjaluka.

Potrebna vam je pomoć?

Korisnička uputa je dostupna na web stranici Banke, a video-tutorijal kako se prijaviti u m-ba/m-bank aplikaciju i provjeriti stanje računa je dostupan na YouTube kanalu Banke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Najčitanije