Tržište

Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu

Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu
Foto: N.N. | Uz NLB Visa kartice na korak bliže ljetu i Olimpijskim igrama u Parizu

Klijenti NLB Banke koji u periodu od 15. aprila do 15. juna 2024. ostvare minimum tri transakcije sedmično, bilo kojom Visa karticom NLB Banke ili digitalizovanom Visa karticom u okviru NLB Pay-a i koji aktivno koriste svoju NLB mKlik aplikaciju, ostvaruju i šansu za putovanje na Olimpijske igre za dvije osobe u Pariz ili brojne sedmične nagrade koje je omogućila Visa.

"Kako je interesovanje za ovogodišnje Olimpijske igre u Parizu zaista veliko, raduje nas što smo, zahvaljujući sponzoru Olimpijskih igara u Parizu, i našem partneru, kompaniji Visa, dobili priliku da iznenadimo dva klijenta paket putovanjem za dvoje na ovaj događaj za pamćenje. Svim našim klijentima, korisnicima Visa kartica želimo sreću prilikom učešća, a osim glavnih nagrada, svake sedmice tokom trajanja nagradne igre, nasumičnim odabirom iznenadićemo klijente koji su izvršili tri ili više sedmičnih transakcija atraktivnim sedmičnim nagradama“, izjavila je Ljiljana Krsman, član Uprave NLB Banke Banja Luka. 

Glavna nagrada „Putovanje u Pariz na Ljetnje Olimpijske igre“ paket za dvije osobe podrazumijeva potpun doživljaj koji će, dodala je Krsman, da osvoje dva klijenta NLB Banke Banja Luka: avio karte za dvije osobe na relaciji Sarajevo-Pariz-Sarajevo, smještaj - tri noćenja u hotelu sa četiri zvjezdice, ulaznice za dva sportska događaja u okviru takmičarskih rasporeda na Ljetnjim olimpijskim igrama u Parizu, tim dobrodošlice u hotelu, pokrivene troškove gradskog prevoza, promotivne poklone na licu mjesta, prisustvo prijemu koji organizuje Visa, sigurnosnu podrška na licu mjesta. Sedmične nagrade takođe su u duhu sporta i Olimpijskih igara, tako da će klijenti imati priliku da, tokom devet sedmica trajanja nagradne igre, osvoje dasku za veslanje, tenis set za plažu, ruksak, jastuk za putovanje i sportske boce za vodu.

Iz NLB Banke Banja Luka naglašavaju da pravo na učešće u nagradnoj igri imaju NLB klijenti koji su korisnici NLB Visa kartica, a koji u periodu trajanja nagradne igre izvrše tri ili više platnih transakcija Visa karticom NLB Banke Banja Luka, bilo da se radi o plaćanju fizičkom ili digitalizovanom karticom u okviru NLB Pay usluge, za potrebe plaćanja na licu mjesta kod trgovca putem POS terminala za prihvat kartičnih plaćanja ili online na internet trgovinama trgovaca koju su tu uslugu omogućili u zemlji, ali i inostranstvu. Za pravo naučešće je takođe neophodno da NLB klijenti aktivno koriste svoju NLB mKlik aplikaciju, kada god i odakle god to požele.

Više detalja o NLB Visa nagradnoj igri i o pravilima učešća pogledajte na LINKU, a za sva pitanja klijentima je dostupan NLB Kontakt centar 0800 50 510.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije