Tržište

Veliko finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara": Izvučeni dobitnici tri Porsche automobila

Veliko finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara": Izvučeni dobitnici tri Porsche automobila
Foto: Vladimir Stojaković | Veliko finale nagradne igre "10 'ladnih Nektara": Izvučeni dobitnici tri Porsche automobila

BANJALUKA - Na Trgu Krajine u Banjaluci večeras su u velikom finalu nagradne igre "10 'ladnih Nektara" Banjalučke pivare izvučeni dobitnici glavnih nagrada, tri Porsche automobila.

U završnici jedne od najvećih nagradnih igara ikad organizovanih na ovim prostorima saznali smo imena dva vlasnika Porsche 718 Cayman i to su Dražen Maletić iz Gradiške i Aleksandar Radonjić iz Prijedora, dok je Porsche Boxter 718 osvojio Mirnes Jakupović takođe iz Prijedora.

Milka Stanivuković, PR menadžer Banjalučke pivare, rekla je da je tokom 90 dana trajanja nagradne igre na njihovu adresu pristiglo više od 300.000 koverata u kojima se nalaze crveni čepovi sa boca i otvarači sa limenki Nektar piva a sveukupno je prikupljeno preko tri miliona čepova i otvarača Nektar piva koji su pristizali iz svih krajeva RS i BiH.

"Ovo je finale naše najveće nagradne igre koju smo dosad organizovali, imali smo i dnevne nagrade i tokom 90 dana je ukupno podijeljeno 270 dnevnih nagrada, 90 vrtnih garnitura, 90 malih frižidera i 90 velikih suncobrana", kazala je Stanivukovićeva.

Nakon izvlačenja srećnih dobitnika počeo je spektakularni koncert jedne od najvećih regionalnih zvijezda Lepe Brene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije