Film i serije

"365 dana" dobija još dva nastavka

"365 dana" dobija još dva nastavka
Foto: Printscreen YouTube | "365 dana" dobija još dva nastavka

Iako je nakon premijere dobio vrlo loše kritike i ocjene, Netfliksov film "365 dana" dobiće još dva nastavka, prenosi Varajeti.

Poljsko ostvarenje je na IMDB-u ocijenjeno sa 3,3 od 10, dok je na stranici Roten Tomejtos okarakterisan kao veoma "loša kopija trilogije 50 nijansi sive".

Poznati magazin Varajeti proglasio ga je jednim od najgorih filmova 2020. godine, no uprkos svemu tome, film je stekao nevjerovatno veliku popularnost u svim dijelovima svijeta.

U prvom dijelu Masimo Toričeli je lepi šef sicilijanske mafije, čije vođenje preuzima nakon smrti svojeg oca. Laura je direktorka prodaje jednog luksuznog varšavskog hotela, čijem životu nedostaje samo malo strasti da bi bio upotpunjen.

Ona će pokušati da spasi vezu putovanjem na Siciliju, ne očekujući da će je oteti najopasniji muškarac na ostrvu. Masimo će se opsesivno zaljubiti u Lauru, držaće je zatvorenu, a ona će imati na raspolaganju dovoljno vremena, tačnije 365 dana, da se zaljubi u njega.

U nova dva dijela pratićemo razvoj Masimove i Laurine veze, koju će dodatno zakomplikovati njegova porodica. Osim toga, u Laurinom životu će se pojaviti još jedan muškarac, čiji je cilj da osvoji njeno srce, prenosi b92.

Rad na 2. i 3. dijelu filma trebalo bi da počne ovog mjeseca u Poljskoj i Italiji, a njegova premijera se očekuje 2022. godine na Netfliks platformi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije