Film i serije

Ana Mihajlovski dobila ulogu u seriji "Igra sudbine"

Ana Mihajlovski dobila ulogu u seriji "Igra sudbine"
Foto: N.N. | Ana Mihajlovski dobila ulogu u seriji "Igra sudbine"

Harizmatična voditeljka Ana Mihajlovski, rad na televiziji zamijeniće ulogom u seriji “Igra sudbine” koja se prikazuje na OBN TV radnim danima od 21.40 sati.

Anina uloga će biti epizodna, ali to Mihajlovskoj nije bio problem, pa joj se maksimalno posvetila. Ona će dočarati lik jedne mlade i ambiciozne djevojke željne da pokaže svu svoju raskoš kada je posao u pitanju, a kako kažu kolege sa seta, Ana se odlično snašla u ovoj životnoj ulozi.

“Pozvali su me producenti serije na preporuku moje Mare (Marijana Mićić) koja je oduvijek vidjela u meni talente kakve zapravo nemam. Ali zato služe prijatelji, jelda? Ovo je šala mala”, kaže kroz osmijeh za naš magazin Ana, a na pitanje da li će njen lik Ana Marija biti zavodnica u seriji, odgovara:

“Ana Marija je jedna od onih upornih karijeristkinja koje ne biraju sredstvo kako bi došle do cilja. Na njenu sreću ili žalost, izgleda da je bolja u poslu nego u zavođenju pa nije zavodila nikoga još uvijek.

Iako je godinama jedno od prepoznatljivih TV lica, Ana je, prema mišljenju mnogih, ima talenat za glumu, ali je potajno priželjkivala da se bavi tim poslom.

“Moj posao se mnogo puta susretao sa glumačkim. U raznim emisijama koje sam radila je bio neophodan i taj dio znanja. Gluma je zabavan svijet koji je svaki put drugačiji. Ja volim promene i imala sam te želje davno”, priznaje Mihajlovski.

Iako je u svijetu poznato da mnoge holivudske glumice nemaju završenu Akademiju dramskih umetnosti, a ipak su veoma uspješne u svijetu filma, Ana za sada nije sigurna da li bi se u potpunosti posvetila glumačkom pozivu.

“Ovo i nije baš zemlja koja podržava takve promjene u karijeri. Nisam sigurna da ih je iko i napravio, a ja više volim da posvećujem pažnju realnim stvarima”, naglasila je ona.

Seriju IGRA SUDBINE u program OBN TV možete pratiti radnim danima od 21.40 sati.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije