Film i serije

Biković na premijeri filma "Led 2" u Moskvi, alarm prekinuo projekciju

Biković na premijeri filma "Led 2" u Moskvi, alarm prekinuo projekciju
Foto: Screenshot / Youtube | Biković prisustvovao premijeri filma "Led 2" u Moskvi, alarm prekinuo projekciju

BEOGRAD - Svjetska premijera dugo očekivanog nastavka ledene bajke "Led 2", koja će se od 14. februara naći pred domaćom publikom, održana je 10. februara u Moskvi uz prisustvo srpskog glumca Miloša Bikovića saopštili su producenti.

Specijalnu projekcu zatvorenog tipa u filmskom centru "Oktobar" uveličale su zvijezde najgledanijeg ruskog romantičnog filma svih vremena, Aglaja Tarasova i Aleksandar Petrov, a veliku pažnju tamošnjih medija izazvao je i dolazak Miloša Bikovića.

Svi pogledi bili su uprti u proslavljenog glumca i njegovu bivšu djevojku Aglaju, koji su se prvi put poslije raskida od prije dvije godine pojavili u javnosti na istom događaju.

Sedmoj sili nije promaklo da su oboje bez pratnje prošetali crvenim tepihom, Aglaja u glamuroznoji kratkoj crvenoj haljinii na visokim potpeticama, dok je Miloš bio ležerno elegantan.

Mada su fotoreporteri željno iščekivali da ih fotografišu zajedno, do susreta bivšeg ljubavnog para i junaka prvog dijela filma "Led" nije došlo.

Tome je možda presudilo i što se tokom projekcije oglasio protivpožarni alarmu bioskopu, zbog čega su gosti morali da budu evakuisani, uključujući i glumce.

Iako se ispostavilo da je u pitanju bio mali požar koji je odmah lokalizovan, specijalnim zvanicama nije bilo suđeno da "Led 2" odgledaju do kraja.

Na rasplet ljubavne drame klizačice Nađe i hokejaša Saše moraće da sačekaju Dan zaljubljenih, kada će film početi da se prikazuje i u ruskim bioskopima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije