Film i serije

Bjela u seriji "Tajkun" ljubi 27 godina mlađu glumicu

Bjela u seriji "Tajkun" ljubi 27 godina mlađu glumicu
Foto: Instagram | Bjela u seriji "Tajkun" ljubi 27 godina mlađu glumicu

​Serija "Tajkun"” premijerno je prikazana u ponedjeljak, a glavnu ulogu tumači Dragan Bjelogrlić, dok je njegova direktna partnerka u ovom ostvarenju mlada glumica, Tihana Lazović

Dugoočekivana televizijska serija “Tajkun” premijerno je prikazana i kroz deset epizoda gledaoci će imati priliku da prate uzbudljivu priču o tajkunu Vladanu Simonoviću, kojeg igra Dragan Bjelogrlić. Glavni junak je biznismen, dobrotvor, vjernik, otac, ljubavnik, odnosno, kako je Bjela rekao i “žrtva i dželat”. Njegova direktna partnerka u ovom ostvarenju je sve popularnija mlada glumica iz Hrvatske, Tihana Lazović.

Inače, serija “Tajkun” u režiji Miroslava Terzića, prati dramatičan i turbulentan život Vladana Simonovića, čovjeka koji je bogatstvo stekao na sumnjiv način. U momentu kada se nalazi na vrhuncu karijere, i država i neprijatelji prete da unište njegovo poslovno carstvo.

Tihana Lazović, inače, svojim talentom osvaja cijeli region, iza nje stoje brojna glumačka ostvarenja, a ne možemo da ne spomenemo da je i dobitnica prestižne nagrade “Određeni pogled” sa kanskog filmskog festivala, kao i da je nagrađena i sa dvije Zlatne arene.

Uloga u seriji “Tajkun” sigurno će zauvijek ostaviti trag na njenoj karijeri, ali i ljubavnom životu pošto je upravo na snimanju ovog ostvarenja kulminirala ljubav sa popularnim glumcem Branislavom Trifunovićem.

Da ljubav cvijeta, lijepi glumački par je dokazao prije nekoliko dana na crvenom tepihu upriličenom povodom premijere prve epizode pomenute serije na Fest-u.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije