Film i serije

"Blade" doživio veliki udarac

"Blade" doživio veliki udarac
Foto: Youtube / Printscreen | "Blade" doživio veliki udarac

Kako prenose izvještaji nadolazeći vampirski film "Blade" doživio je veliki šok, Basam Tarik više nije vezan za režiju blokbastera.

Čini se da je dan za dobre i loše vijesti za obožavaoce Marvela. Na prvom frontu, "Deadpool 3" je bio predmet uzbudljive najave kada je Rajan Rejnolds potvrdio datum izlaska i povratak Hju Džekmena kao Volverinea. Nažalost, to sjajno ažuriranje je praćeno tužnim vijestima o "Blade".

Vijest o ovom kreativnom razlazu dolazi iz "The Hollywood Reporter". Citat iz studija kaže da su "stalne promjene u našem proizvodnom rasporedu" krive za ovaj nesretni razvoj događaja.

"Blade", koji ima datum izlaska u novembru 2023. godine, trebao je početi snimati se u Atlanti, Džordžija za nekoliko sedmica, i nije jasno kako će ova situacija promijeniti planove.

Fanovi će se sjetiti da je film "Blade" prvi put najavljen još na San Dijego Comic-Conu 2019. godine s Mahersalom Alijem koji je potvrđen da će glumiti glavni lik. Projekt u to vrijeme nije imao režisera ili scenaristu, a tek je gotovo tačno dvije godine kasnije Basam Tarik angažovan da preuzme kormilo.

(Digital Spy)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije