SP Qatar 2022.

Film i serije

"Blade" doživio veliki udarac

"Blade" doživio veliki udarac
Foto: Youtube / Printscreen | "Blade" doživio veliki udarac
Aleksandar Saradžić

Kako prenose izvještaji nadolazeći vampirski film "Blade" doživio je veliki šok, Basam Tarik više nije vezan za režiju blokbastera.

Čini se da je dan za dobre i loše vijesti za obožavaoce Marvela. Na prvom frontu, "Deadpool 3" je bio predmet uzbudljive najave kada je Rajan Rejnolds potvrdio datum izlaska i povratak Hju Džekmena kao Volverinea. Nažalost, to sjajno ažuriranje je praćeno tužnim vijestima o "Blade".

Vijest o ovom kreativnom razlazu dolazi iz "The Hollywood Reporter". Citat iz studija kaže da su "stalne promjene u našem proizvodnom rasporedu" krive za ovaj nesretni razvoj događaja.

"Blade", koji ima datum izlaska u novembru 2023. godine, trebao je početi snimati se u Atlanti, Džordžija za nekoliko sedmica, i nije jasno kako će ova situacija promijeniti planove.

Fanovi će se sjetiti da je film "Blade" prvi put najavljen još na San Dijego Comic-Conu 2019. godine s Mahersalom Alijem koji je potvrđen da će glumiti glavni lik. Projekt u to vrijeme nije imao režisera ili scenaristu, a tek je gotovo tačno dvije godine kasnije Basam Tarik angažovan da preuzme kormilo.

(Digital Spy)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije