Film i serije

Bosiljčić doživio neprijatnost dok je bio u dubokom snu

Bosiljčić doživio neprijatnost dok je bio u dubokom snu
Foto: PrintScreen / Instagram | Bosiljčić doživio neprijatnost dok je bio u dubokom snu

Popularni glumac Ivan Bosiljčić pokazao je kako izgleda kada se nakon snimanja scene opusti i odmara, a zbog fotografije koju su zabilježile njegove kolege, mnogi su se nasmijali.

"Danas se ekipa na snimanju silno zabavila fotkajući me dok spavam. Valjda nikad nisu vidjeli glumca koji poslije svake scene odspava dubokim snom", napisao je Ivan.

Bosiljčić se tom prilikom i prisjetio jedne anagdote kada je ostao sam i zaključan u studiju, što je pojedine nesmijalo, dok su se drugi zabrinuli.

"Na jednom drugom projektu prije mnogo godina zaboravili da me probude, zaključali me u studiju i otišli. Probudio sam se usred noći, jedva sam dozvao čuvara da me pusti kući", dodao je glumac.

"Spavaš na radnom mestu, Ivane", "Šta kažu, jesi li hrkao?", "Samo ti dremni, šta te briga", neki su od komentara ispod objave, kao i emotikoni koji plaču od smijeha.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Данас се екипа на снимању силно забавила фоткаjући ме док спавам. Ваљда никад нису видели глумца коjи после сваке сцене одспава дубоким сном. На jедном другом проjекту пре много година ,заборавили да ме пробуде, закључали ме у студиjу и отишли. Пробудио сам се усред ноћи, jедва сам дозвао чувара да ме пусти кући. #shooting #sleeping #acting #urgentnicentar #2020 фото @markomarinkovic76bg Я где угодно могу погрузиться в глубокий спокойный сон. На одном проекте ( в Сербии ), во время сьемки я заснул на диванчике. Сьемочная группа закончила смену,закрили павильон и ушли. Я проснусля через 4 часа... пожалуйста,без вопросов что дальше случилось.

A post shared by Ivan Bosiljcic (@ivanbosiljcicofficial) on

Poznato je da je san jedan od faktora za "uspješan dan", te nema sumnje da je Ivan bio odmoran i vrijedan na novom projektu na kojem radi i da mu je san pomogao u tome.

(Telegraf)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije