Film i serije

"Bosonogo veče" sutra počinje u Banjaluci

"Bosonogo veče" sutra počinje u Banjaluci
Foto: Jelena Đurđević | "Bosonogo veče" sutra počinje u Banjaluci

U okviru programa "Ljetne večeri u Jazavcu", od ponedjeljka počinju projekcije domaće serije "Meso" kroz tematsko, "Bosonogo veče".

Narednih devet nedjelja, banjalučka publika će biti u prilici još jednom pogledati ostvarenje koje je nastalo upravo u ovom gradu. Ulaz na sve projekcije je slobodan uz ranije preuzete ulaznice.

Iz Gradskog pozoriša "Jazavac", koje i priređuje predstave i projekcije na otvorenom, ističu kako je zainteresiranost publike velika.

"Karte za prve dvije sedmice repertoara gotovo da su nestale, zbog čega smo zaista srećni jer to pokazuje da nas publika nije zaboravila i da želi ponovo gledati predstave i domaću seriju", poručuju iz "Jazavca".

Pedeset mjesta za projekciju prve epizode serije "Meso" je skoro popunjeno, a publika će uz fizičku distancu morati nositi i zaštitne maske. Iz "Bosonoga produkcije" ističu kako im je zadovoljstvo što će "Meso" još jednom podijeliti s domaćom publikom.

"Reakcije su zaista odlične, što nas naročito raduje zbog premijere drugog dijela trilogije - serije ‘Kosti’, koja nas očekuje na jesen. Sigurni smo da će do kraja septembra brojni Banjalučani uživati uz sudbine Mirka i Slavka, i tako se pripremiti za jednu potpuno novu priču koju nam ‘Kosti’ donose", kaže reditelj obje serije Saša Hajduković.

Projekcija prve epizode počinje u ponedjeljak 3. avgusta u 21 sat, saopšteno je iz Gradskog pozorišta "Jazavac".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije