Film i serije

CineStar slavi 16. rođendan: Sve kino ulaznice samo 3 KM

CineStar slavi 16. rođendan: Sve kino ulaznice samo 3 KM
Foto: Ilustracija / Joker | CineStar slavi 16. rođendan: Sve kino ulaznice samo 3 KM

CineStar kina mnogo su više od samog kina, a dokaz za to je i 16. godina postojanja ovog multipleksa, koji iz godine u godinu povećava broj svojih kina i posjetilaca.

Kupidove strelice našeg horoskopskog Strijelca spojile su možda više ljubavnih parova nego iko drugi, a u CineStar dvoranama nastaju nova prijateljstva, slave se rođendani, dijeli se ljubav prema filmovima, dok porodice kvalitetno uz film provode svoje slobodno vrijeme.

Povodom svog 'sweet' 16. rođendana, u srijedu 27. novembra, CineStar je pripremio pravu poslasticu za ljubitelje filma. Naime, te srijede CineStar časti svoju vjernu publiku akcijskom cijenom ulaznica, koja će za sva prikazivanja biti simboličnih 3 KM, a uključuje sve dodatke poput 3D-a, love box-a te VIP sjedišta, jedino se nadoplaćuje dodatak za 4DX formate. Ova specijalna rođendanska proslava postala je već tradicionalna u CineStar kinima, koja na taj dan budu ispunjena do posljednjeg mjesta.

Upravo je to razlog da pozovete nekoga u kino i zajedno podijelite doživljaj gledanja nekih od aktuelnih filmskih naslova kao što su: 'Joker', 'Doktor Sleep', 'Bitka za Midway', 'Izazivač: Le Mans ’66.', 'Jexi', 'Terminator: Mračna sudbina', 'Snježno kraljevstvo 2', 'Odbrojavanje' te mnogi drugi.

Ponuda filmskih naslova je veoma bogata da je neupitno kako će se pronaći film po svačijem ukusu, na vama je da se prepustite jedinstvenom doživljaju, koji pruža samo CineStar. Slavljenik ovaj rođendan dočekuje sa krunom svoje karijere na glavi, kao kompanija koja stalno iznova podiže standarde u kino industriji, vođeni izuzetnom predanošću u pružanju najboljeg mogućeg kino doživljaja svojoj publici. Naime, CineStar kina je Međunarodno kinematografsko udruženje (UNIC) proglasilo najboljim kino prikazivačem u Evropi u tekućoj 2019. godini.

Obezbijedite svoju kino ulaznicu na vrijeme i budite dio ovog velikog rođendanskog slavlja. Svoju ulaznicu možete kupiti na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online na www.cinestarcinemas.ba.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije