Film i serije

Crtani "Mali Leteći Medvjedić" dostupan na Youtubeu

Crtani "Mali Leteći Medvjedić" dostupan na Youtubeu
Foto: N.N. | Crtani “Mali Leteći Medvjedić” dostupan na Youtubeu

Želite li svojim mališanima pokazati jedan od omiljenih crtića djetinjstva ili se i sami prisjetiti kultnih medvjedića na Facebook stranici Zagreb filma je objavljeno da je kultna crtana serija “Mali leteći medvjedići” od sada dostupna na YouTubeu.

“Mali leteći medvjedići“ je očaravajuća crtana serija koja mudro kombinuje fantastične pustolovine u realističnom okruženju. Razni crtani medvjedići dječji su miljenici već godinama, ali do ovog proizvoda nikad nisu bili zamišljeni medvjedići s krilima. Malena krila, koja likovima omogućuju let, dodaju novu misteriju medvjedićima i još više produbljuju dječju maštu.

Mjesto radnje je stoljetna šuma gdje ljudska noga nije nikada kročila, tamo je dom fantastične zajednice koju predvodi mudri stari medvjed Platon. U tome mu pomažu leteći medvjedići, među kojima najviše Tina i Dado koji uvijek slušaju njegove savjete, baš kao i savjete sove zvane Grga. U svakoj epizodi  krilati medvjedići pokazuju kako hrabrost, povjerenje i mašta mogu prevladati opasnost i vratiti sklad u njihovu šumu. Da ne bi sve bilo idealno, brinu se lasice Smradac i Smucalo koji šumu zagađuju otpacima ljudskog napretka.

Na velikom odlagalištu smeća u blizini šume često nalaze konzerve, naftu, spojeve i ostale otpatke te neprestano traže načine da poremete želju letećih medvjedića za mirom i radošću. U spletkama im se često pridružuje i zbunjena zmija zvana Sliniša. No najzaposleniji među medvjedićima, Tina, Dado, blizanke Jasmina i Latica te braća Joško i Janko srećom uvijek uspiju poremetiti planove nestašnih lasica.

Ekološke teme svake epizode omogućuju djeci da postanu svjesna važnosti zaštite okoliša, a uz to roditeljima se pruža prilika s djecom raspraviti o tim temama i ohrabriti ih na aktivnu podršku za čistiji i zdraviji svijet oko nas. Do sada je serija prodana u preko 30 zemalja diljem svijet.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije