Film i serije

Dani brazilskog filma u kinu Meeting Point, ulaz besplatan

Dani brazilskog filma u kinu Meeting Point, ulaz besplatan
Foto: Ustupljena fotografija | Dani brazilskog filma u kinu Meeting Point, ulaz besplatan

SARAJEVO - Dani brazilskog filma, u organizaciji Ambasade Brazila u Sarajevu i u saradnji s kinom Meeting Point, održaće se od 22. do 25. aprila u Sarajevu.

Publika u kinu Meeting Point imaće priliku da pogleda četiri brazilska filma u terminu od 20 časova, ulaz je besplatan, a besplatne ulaznice preuzimaju se sat vremena prije početka projekcije.

Kako je saopšteno iz kina Meeting Point, na otvaranju Dana brazilskog filma publiku će pozdraviti Maria Clara Duclos Carisio, ambasadorka Brazila u BiH.

"Na programu su višestruko nagrađivani filmovi. Dani brazilskog filma počinju u ponedjeljak, 22. aprila projekcijom filma 'Druga majka' Anne Muylaert, nagrađen sa više od 30 nagrada i brazilski kandidat za 'Oscara' u kategoriji najboljeg stranog filma. U utorak, 23. aprila na programu je film 'O Quatrilho' Fábija Barrete, nominiran za 'Oscara' 1996. godine za najbolji strani film. U srijedu, 24. aprila publika će u kinu Meeting Point moći pogledati film 'Xingu' u režiji Cao Hamburgera, a u četvrtak, 25. aprila film 'Nevidljivi život' Karima Aïnouza, dobitnik brojnih nagrada, između ostalog i nagrade 'Un Certain Regard' na filmskom festivalu u Cannesu 2019. godine", saopšteno je iz Meeting Pointa.

Sve informacije o programu možete pronaći na web stranici kina Meeting Point https://kinomeetingpoint.ba/ i na društvenim mrežama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije