Film i serije

Danijel Krejg ponovo igra Bonda

Danijel Krejg ponovo igra Bonda
Foto: Ilustracija | Danijel Krejg ponovo igra Bonda

Tvorci serijala filmova o Džejmsu Bondu objavili su da će Danijel Krejg ponovo nastupiti u ulozi najpoznatijeg tajnog agenta.

Vijest o novom filmu objavljena je u živom prenosu sa Jamajke iz vile "Golden Eye", gdje je snimljeno ostvarenje "Doktor No", u kojem je Bonda igrao Šon Koneri, kao i ostvarenje "Živi i pusti umrijeti", koji je osmi film iz serijala, u kojem je Bonda odigrao Rodžer Mur. Ova vila igra veliku ulogu za tvorce filma, jer je u njoj Ian Fleming napisao prvo ostvarenje o tajnom agentu.

Najavljeni film će se snimati narednih nekoliko mjeseci na raznim lokacijama, a osim Jamajke, "Bond 25" će se snimati i u Norveškoj, Velikoj Britaniji i Italiji.

Obožavaoci su se nadali da će u živom prenosu biti objavljen i naslov novog filma, međutim tvorci su tu informaciju odlučili da zadrže u tajnosti, tako da novi film trenutno nosi radni naziv "Bond 25".

Scenario za novi film su pisali Nil Purvis, Robet Vejd, Skot Zi Burns i Fibi Valer Bridž.

Ova postava nije željela da otkrije mnogo detalja o novom filmu, osim da će radnja početi na Jamajci, gdje tajni agent uživa daleko od službe. Za potrebe ovih scena izgrađena je i posebna kuća za Bonda, na kojoj je radilo preko 500 lokalnih radnika.

Ono što je novina u novom ostvarenju je novi negativac, kojeg će tumačiti jedna od trenutno najvećih zvijezda, glumac Rami Malek.

On nije bio prisutan na Jamajci u živom prenosu, već se javio iz Njujorka sa seta jednog drugog filma. Malek je u javljanju obećao gledaocima da će donijeti lik potpuno drugačijeg negativca od svih do sada i da će namučiti agenta 007.

Osim Ramija Maleka, među novim licima koja će učestvovati u stvaranju "Bonda 25" su i Bili Magnusen, Lašana Linč, Ana Dearmas, Dali Bensalah i Dejvid Denik.

Od ostale glumačke postave, publika može očekivati povratak Leje Sejdouks i Džefrija Rajta u ulozi Feliksa Litera, kao i kompletne postave MI6 agencije. U ulozi kultnog šefa koji se potpisuje kratko "Em", naći će se Ralf Fajns.

Povodom najave o snimanju novog filma, glumac Danijel Krejg je izjavio da je svaki novi Bond veliki izazov za glumačku postavu i tvorce filma.

"Svaki novi Bond je uzbudljiviji i svaki novi Bond postavlja nove granice i nastoji da bude drugačiji od prethodnih ostvarenja", rekao je Krejg u živom prenosu sa Jamajke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije