Film i serije

Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?

Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?
Foto: Ilustracija | Detalji Oskara: Maske neće biti obavezne pred kamerama?
N.N.

Kasno u noć 25. aprila na redu je 93. svečana dodjela filmske nagrade Oskar, a detalji ceremonije sve se više otkrivaju. Prema posljednjim informacijama, govori na pozornici biće duži nego što su ranije bili, kako bi se orkestar muzičara odmorio u tom periodu.

Dodjela se tretira kao filmska produkcija, stoga je u ponedeljak putem sastanka na Zumu Akademija filmskih umjetnosti i nauke odlučila da maske nisu potrebne pred kamerama, piše Varajeti. Gosti moraju nositi maske kada nisu pred kamerama i tokom reklama.

Na dodjeli ukupno može biti 170 ljudi, a članovi publike rotiraće se tokom ceremonije.

Zvanice će dobiti plan puta u kojem je naznačeno kada i kako se smijenjuju oni koji ulaze i oni koji izlaze. Zbog smanjenog kapaciteta mnogi holivudski giganti nisu dobili pozivnice za ovogodišnju dodjelu Oskara, prenosi b92.

Među onima kojima je onemogućen dolazak na ceremoniju je i Robert Iger, predsjednik i izvršni direktor kompanije Volt Dizni.

Ispred sale predviđen je prostor na kojem će se kretati nominovani, a pretpostavlja se da će postojati i skromnija verzija crvenog tepiha.

Američka Akademija filmskih nauka i umjetnosti saopštila je spisak glumaca i poznatih ličnosti koji će biti voditelji 93. ceremonije dodjele Oskara 25. aprila u dvorani u Los Anđelesu, među kojima su zvijezde Harison Ford, Bred Pit i Hale Beri.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije