Film i serije

Pratite nas na Google news

Devet filmova u devet dana Proljetnog izdanja SFF

Devet filmova u devet dana Proljetnog izdanja SFF
Foto: N.N. | Devet filmova u devet dana Proljetnog izdanja SFF
N.N.

Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala počinje u petak i održava se online do 17. aprila na Ondemand.kinomeetingpoint.ba, saopštili su danas organizatori.

Prijavom na Ondemand.kinomeetingpoint.ba publika će imati priliku gledati najnovija filmska ostvarenja sa posljednjih izdanja filmskih festivala u Kanu, Berlinu i Veneciji, te dva remasterizovana jugoslavenska klasika.

Uz filmove kao bonus sadržaj biće dostupni i intervjui sa nekim od autora filmova. Klasici jugoslavenskog filma, Puriša Đorđević i Srđan Karanović u ekskluzivnim jednosatnim intervjuima govore o žvotu i radu, s naglaskom na svojim filmovima "Pavle Pavlović" i "Miris poljskog cveća", koji će biti prikazani na Proljetnom izdanju Sarajevo Film Festivala.

Ulaznice (kodovi za gledanje filmova su u prodaji: cijena pojedinačnog koda za gledanje filma je 8 KM odnosno 4 evra. Cijena paketa za svih devet filmova u programu je 50 KM/25 EUR. U pitanju je pet igranih filmova, "Krvne veze", "Mladi kitolovac", "Novi poredak", "Sluge režima", "Smrt filma, a i mog oca", dva dokumentarna, "Jedna od nas" i "Mala djevojčica" i dva jugoslavenska klasika "Pavle Pavlović" i "Miris poljskog cveća".

Nakon kupovine, odnosno na datum koji je naznačen na svakom filmu, film će biti dostupan za gledanje. Nakon što započnete gledanje prvi put, imate 48 sati da odgledate film. Film je moguće stopirati, gledati od početka ili nastaviti gledanje od trenutka na kojem ste film zaustavili.

Izaberite film i u kućnoj atmosferi i lokaciji koju ste izabrali, sami ili sa društvom na svom uređaju doživite posebno filmsko iskustvo uz Proljetno izdanje Sarajevo Film Festivala!

SFF

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije