Film i serije

Dizni fanove vodi u nezaboravnu avanturu

Dizni fanove vodi u nezaboravnu avanturu
Foto: Screenshot/Youtube | Dizni fanove vodi u nezaboravnu avanturu

Dizni je izbacio novi tizer za “Star Wars : Galactic Starcruiser” koji će debitovati na proljeće 2022. godine.

Čini se kako su spremni da okorjele ljubitelje ove franšize povedu u nezaboravno putovanje u daleku galaksiju. Fanovi će moći da rezervišu dvodnevne pakete na brodu “Star Wars: Galactic Cruiser”.

Prema nedavno objavljenim detaljima, zaineteresovani će moći da uživaju u potpunom doživljaju Star Wars-a koji je djelimično koncipiran kao živo “pozorište”.

“‘Star Wars: Galactic Starcruiser’ je revolucionarno novo iskustvo od dvije noći u kojem ste vi heroj. Vi i vaša grupa krenućete u prvu avanturu. To je najupečatljivija priča o Ratovima zvijezda ikada stvorena”, naveli su iz Diznija.

Gosti će imati priliku proživjeti avanturu posebno prilagođenu njima  – zajedno s misijama, likovima i posebnim gostima koji će se pojaviti tokom njihova boravka.

Hoćete li se pridružiti pokretu Otpora, preći na tamnu stranu ili se čak samo družiti u Sublight Lounge-u ispijajući pića – možete sami da izaberete.

Jedina sitnica koja bi možda mogla da pokvari cjelokupan ugođaj je cijena od 4809 dolara za dvije osobe, 5.399 za tri i 5.999 dolara za četiri osobe, piše Bosonoga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije