Film i serije

Dodjela Zlatnog globusa: Susret bivših suparnica

Dodjela Zlatnog globusa: Susret bivših suparnica
Foto: Ilustracija | Dodjela Zlatnog globusa: Susret bivših suparnica

Novinska agencija "Holivud forin pres asosijejšn" otkrila je i posljednju tajnu vezanu za ovogodišnju dodjelu Zlatnih globusa. Posljednje četiri voditeljke biće - Helen Miren i Ema Stoun, Anđelina Džoli i Dženifer Aniston.

Vijest da će se zajedno na bini pojaviti nekadašnje suparnice, koje iza sebe imaju brak s glumcem Bredom Pitom, iznenadila je sve, naročito pošto se zna da se nisu pojavile na istom mjestu u isto vrijeme sve od dodjele nagrada Udruženja filmskih kritičara 2015. godine.

Ove godine, fokus cijele ceremonije dodjele nagrada biće na ženskom osnaživanju i međusobnoj podršci, naročito nakon nedavnog uspjeha kampanje #MeToo i pokreta "Time's Up" sa kojim je povezano i javno istupanje o zlostavljanju žena u Holivudu. Organizatori smatraju da će dvije nekadašnje suparnice poslati jaču poruku javnosti ako stanu jedna pored druge.

I Dženifer Aniston i Anđelina Džoli poznate su po javnom zastupanju ženskih prava u Holivudu. Tako je Aniston nedavno donirala pola miliona dolara za kampanju "Time's Up", dok je Anđelina Džoli otkrila da je imala 'loše iskustvo' s Harvijem Vajnstinom u hotelskoj sobi krajem 90-ih godina prošlog vijeka.

(tportal.hr )

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije