Film i serije

Dokumentarac o Oliveru Dragojeviću prikazan u Puli

Dokumentarac o Oliveru Dragojeviću prikazan u Puli
Foto: Arhiva | Dokumentarac o Oliveru Dragojeviću prikazan u Puli

Na svečanoj dodjeli nagrada Pulskog filmskog festivala uz uručenje prestižnih Zlatnih arena, posjetioci su mogli mogli uživati i u posebnoj muzičkoj večeri posvećenoj velikanu hrvatske muzike, Oliveru Dragojeviću.

U pulskom amfiteatru, u kojem je Oliver Dragojević više puta nastupao, publika je mogla pogledati dokumentarni film i snimak koncerta velikog muzičara, a film je nastao iz materijala snimljenih uoči i za vrijeme slavljeničkog koncerta OLIVERovih 70 sa Zagrebačkom filharmonijom.

Film potpisuju Branko Drakulić i Lea Dekleva (41), a radili su ga oko godinu dana.

"Za mene osobno je ta godina bila terapija. Cijelu godinu proveli smo na taj način s Oliverom i nismo se od njega odvajali. To je najveći dobitak. Takvih ljudi više nema i zato su emocije snažne. Ja sam imala dva umjetnika u životu, Arsena i Olivera", bila je emotivna Dekleva, a rekla je i kako Oliverova supruga Vesna Dragojević (66) još nije pogledala film. Učiniće to tek kad bude spremna.

Nakon prikazivanja dokumentarnog filma "Mala priča o velikom glazbeniku i njegovom posljednjem koncertu", pulska publika gledaće snimak Oliverovog koncerta iz zagrebačke Arene.

U pulskoj Areni pojavili su se i Dijana Vidušin (37), Borko Perić (38), Dana Budisavljević (44), srpska glumica Hristina Popović (37), koja glumi u filmu "Posljednji Srbin u Hrvatskoj" prikazan u Puli, kao i mnoga druga poznata lica, piše 24sata.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije