Film i serije

Pratite nas na Google news

Dvejn Rok Džonson dobio svoju zvijezdu u Holivudu

Dvejn Rok Džonson dobio svoju zvijezdu u Holivudu
Foto: Tanjug/AP | Dvejn Rok Džonson dobio svoju zvijezdu u Holivudu
Beta

Američki glumac Dvejn Rok Džonson, pored toga što je proglašen za najseksipilnijeg muškarca na svijetu i smatra se najbolje plaćenom zvijezdom, dobio je još jedno priznanje - zvijezdu na holivudskom Bulevaru slavnih.

Igrač američkog fudbala, pofesionalni rvač i potom glumac, prisustvovao je otkrivanju zvijezde u prisustvu partnerke Lorin Hašijan i dvogodišnje kćerke.

Džonson (45) rekao je novinarima u Holividu da je zvezda u Holivudu nagrada za njegov dugogodišnji rad i dodao da će 2018. godine biti 18 godina od njegovog prisustva u Holivudu ali i rada "sa mnogo znoja, a i krvi", posebno u rvanju.

Džonson je po mnogima jedan od najvećih profesionalnih rvača svih vremena. Svojim harizmatičnim nastupima i intervjuima postao je jedan od najpopularnijih rvača. Osvojio je brojne svjetske, interkontinentalne i teg titule a ubrzo je postao i glumac, pretežno u američkim blok-basterima.

Igrao je filmovima "Povratak mumije", "Kralj Škorpion" i "Dobrodošli u džunglu", kao i u televezijskim serijama "Vesele sedamdesete" , "Porodičan čovjek" i "Hana Montana"

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije