Film i serije

Džesi Plemons o novom filmu Jorgosa Lantimosa: "Neke scene mogu da izazovu mučninu"

Džesi Plemons o novom filmu Jorgosa Lantimosa: "Neke scene mogu da izazovu mučninu"
Foto: Youtube/Printscreen | Džesi Plemons o novom filmu Jorgosa Lantimosa: “Neke scene mogu da izazovu mučninu”

Glumac Džesi Plemons otkrio je detalje iz novog filma Jorgosa Lantimosa "Kinds of Kindness".

Radnja filma prati tri priče koje se vrte oko muškarca koji pokušava da preuzme kontrolu nad sopstvenim životom policajca čija žena izgleda kao druga osoba i žene koja traži nekoga sa posebnim sposobnostima.

Pored Plemonsa, u filmu glume i Ema Stoun, Vilem Defo, Margaret Kvoli, Džo Alvin, Hong Čau i drugi.

Glumac Džesi Plemons je za L.A. Times rekao da mu je bilo muka dok je čitao scenario, a na premijeri filma u Njujorku je elaborirao: "Postoje neke sekvence u filmu koje bi mnogima mogle da izazovu mučninu."

"To je takođe vrsta filma za koju osjećam da ne možete da ga gledate tako često u današnje vrijeme, koji je veoma čudan i nadrealan, apstraktan i nalik na snove, košmar, ali po mom mišljenju nije samo čudan. da bi bio čudan", nastavio je glumac, prenosi Hollywood Reporter.

"Jorgos ima način da uzme ove zaista univerzalne, jednostavne teme i na neki način ih okrene na glavu i istražuje ih na zaista čudne, ali zaista ljudske načine. Tako da sam smatrao da je čitanje scenarija zaista emocionalno nabijeno, ali nisam mogao tačno da artikulišem zašto ili šta mi se upravo dogodilo dok sam čitao scenario", objašnjava glumac, prenosi b92.

Plemons je, takođe, pohvalio koleginicu Stoun, nazvavši je "neustrašivom i očigledno izuzetno talentovanom na mnogo načina".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije