Film i serije

Džim Keri: Moj plan je bio da uništim Holivud

Džim Keri: Moj plan je bio da uništim Holivud
Foto: N.N. | Džim Keri: Moj plan je bio da uništim Holivud

Nekada je zarađivao 20 miliona dolara po filmu, a danas je Džim Keri daleko od statusa filmske zvijezde.

U posljednjem intervjuu za Holivud reporter dobitnik Zlatnog globusa priznao je da ni slavu, novac, poznate djevojke i status nije shvatao ozbiljno.

Njegov plan, otkrio je, nije bio da se pridruži Holivudu već da ga uništi.

Filmovi "Ace Venture: Šašavi detektiv", iz 1994. godine bio je dovoljan da postane slavan, a naslovi kao što su "Glup i gluplji", "Lažljivac", "Trumanov šou", kao i veze sa Rene Zelveger izbacile su ga u centar dešavanja u Holivudu.

A onda se umorio.

"Jednostavno više nisam htio da budem u tom poslu. Sve je besmisleno, nije mi se sviđalo", dodao je glumac u intervjuu.

Poslije povlačenja, javnost nije prestao da intrigira, naročito od kada je bio u vezi sa Katrin Vajt koja je izvršila samoubistvo 2015. godine.

Njegovo pojavljivanje na crvenom tepihu na Njujorškoj nedjelji mode, jedna novinarka iskoristila je da bi ga pitala je li istina da na ulici traži djevojke.

"Ovo ništa nema smisla. Tražio sam najbesmisleniju stvar na koju bih mogao da dođem i evo me. Mislim, moraš priznati da ovo uopšte nema smisla", rekao joj je glumac.

Iako su se čudni događaji nizali, Džim Keri ipak nije odustao od glume.

Ovog mjeseca vratiće se na male ekrane u seriji "Kidding", koja govori o Džefu, dječjoj TV ikoni čiji se život nađe u rasulu.

"Uvijek čekate nešto u čemu ćete prepoznati dio sebe. A životno iskustvo ovdje se poklopilo. Doživio sam veliki gubitak, a nekako sam završio na drugoj strani. Svakoga mogu da pogledam u oči. Razumijem kako velika tuga može da zgrabi u jednom trenu života i jednostavno vas uguši", zaključio je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije