Film i serije

Pratite nas na Google news

"Džoni Dep mi je prijetio ubistvom"

"Džoni Dep mi je prijetio ubistvom"
Foto: Tanjug/AP | "Džoni Dep mi je prijetio ubistvom"
Srna

Američka glumica Amer Herd izjavila je na sudu da joj je bivši suprug, takođe glumac, Džoni Dep, prijetio da će je ubiti.

Ona je danas svjedočila u Visokom sudu Velike Britanije u Londonu u postupku u kojem Dep tuži izdavača lista "San" zbog objavljivanja članka 2018. godine u kojem glumca naziva "osobom koja tuče suprugu".

Herdova (34) rekla je da je pretrpjela ekstremno zlostavljanje, da su pojedini incidenti bili toliko strašni da se plašila da će je Dep (57) ubiti, namjerno ili usljed gubitka kontrole.

"Izričito je prijetio da će me ubiti, posebno kasnije u našoj vezi", naglasila je Herdova.

Prema riječima Herdove, Dep je bio "opsjednut njenim izgledom" i nazivao je "droljom gladnom slave i željnom pažnje" ukoliko bi nosila određenu vrstu odjeće.

"Fizičko zlostavljanje uključivalo je udaranje, šamaranje, šutiranje, udaranje glavom i davljenje. Bacao me na stvari, vukao za kosu, gurao i obarao na zemlju. Bacao je stvari na mene, posebno staklene flaše", rekla je Herdova tokom svjedočenja.

Proces traje već dvije sedmice, a tokom tog perioda pregledani su dokazi i Dep je svjedočio pet dana. Tokom procesa, obje strane iznijele su šokantne tvrdnje.

Dep je negirao da je ikada bio nasilan prema Herdovoj ili bilo kojoj drugoj ženi i tvrdi da je Herdova njega maltretirala i zlostavljala.

Tokom procesa oglasile su se poznate Depove bivše partnerke Vinona Rajder i Vanesa Paradiz, koje tvrde da "nije moguće da je Dep nasilan" i da nikada nisu doživjele bilo šta slično od njega niti znaju da je bilo koja žena to doživjela od američkog glumca.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije