Film i serije

Džoni Dep u nastavku "Južnog vetra"?

Džoni Dep u nastavku "Južnog vetra"?
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Džoni Dep u nastavku "Južnog vetra"?

​Džoni Dep navodno bi trebalo da igra narko dilera u trećem dijelu filma "Južni vetar".

Slavni holivudski glumac trebalo bi sljedeće godine da se priključi ekipi akcionog trilera koji režira Miloš Avramović.

Pregovori oko Depovog angažmana počeli su još u oktobru, tokom njegovog boravka u Beogradu.

"Džoni se upoznao sa glumcima i rediteljem kada je u oktobru prošle godine u Srbiji promovisao animirani film 'Pafini' koji je napravljen u našoj zemlji. Tada su mu Biković i Avramović rekli kako bi voleli da ga vide u nastavku 'Južnog vetra'. Dep im je odgovorio da je veoma zainteresovan, ali da prvo mora da proveri kada ima slobodne termine za snimanje", priča dobro obavješteni izvor i dodaje da su poslije toga producenti još jednom kontaktirali najpoznatijeg "pirata sa Kariba":

"Dep im je preko telefona potvrdio angažman, a ostalo je da sve bace na papir i potpišu. Očekujemo da uskoro sve bude zvanično. Džoniju je namenjena uloga narko dilera koji ima razrađene poslove po celom svetu, pa će se tako povezati i sa Marašem i Baćo".

Glavni junak "Južnog vetra" Miloš Biković nikada nije krio da bi volio da dijeli kadar sa slavnim glumcem.

"Dep je sjajan tip, maštovit i ima divne uloge. Volio bih da ga vidim u nastavku “Južnog vetra”, može da bira ulogu. Svaku osim Petra Maraša. Baš bih voleo da igram sa njim. Kasting je otvoren, pa ako ga Dep prođe, biće primljen", rekao je glumac.

Pored Bikovića i Depa, u trećem dijelu filmskog hita reditelja Miloša Avramovića igraće još i Miodrag Radonjić, Miki Manojlović, Jovana Stojiljković i Aleksandar Berček, prenosi B92.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije