Film i serije

Pratite nas na Google news

Fanovi našli novu grešku u drugoj sezoni "Senki nad Balkanom"

Fanovi našli novu grešku u drugoj sezoni "Senki nad Balkanom"
Foto: Instagram | Fanovi našli novu grešku u drugoj sezoni "Senki nad Balkanom"
N.N.

Druga sezona serije "Senke nad Balkanom" postigla je veliku popularnost, o njoj ne prestaje da se priča, a onim najvernijim gledaocima nisu promakle određene greške koje su se potkrale u seriji.

U drugoj epizodi druge sezone knez Pavle, kog tumači Radovan Vujović, prikazan je kao general, što ne odgovara istini - knez Pavle je bio u činu pukovnika, a 1933. je potpukovnik, ali u seriji nosi generalske bridž pantalone, a trebalo bi oficirske, piše "Kurir".

Viši čin Pavle dobija tek 1935. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ivan Meštrović je napravio nekoliko simbola Beograda. Jedan od njih je i spomenik Neznanom junaku. Sa kakvim poteškoćama se sureo tokom izgradnje, pratite u nastavku Senki nad Balkanom 2. Verujemo da su prve tri epizode probudile kod vas želju da odgledate celu sezonu. To i dalje možete da uradite bez obzira na to kod kog ste internet provajdera. Korisnici EON, D3, D3i ili Total TV platforme, aktivacijom na mojSBB portalu mogu u par koraka da kupe za samo 990 RSD paket “Senke 2” i da odgledaju sve epizode pre svih. Ukoliko vam je lakše, paket “Senke 2” možete poručiti za isti iznos pozivom na 19900, kao i posetom SBB prodajnom mestu. Svi koji nisu SBB korisnici, preko bilo kog interneta u Srbiji, paket “Senke 2” mogu da kupe online karticom za 990 RSD na eon.tv/senke2 ili slanjem SMS poruke SENKE na 3355. Novu sezonu će moći da gledaju svi korisnici SBB-a u Srbiji i Telemacha u Sloveniji, BiH, Crnoj Gori, kao i putem NetTV Plus platforme u celom svetu! #draganbjelogrlic #senkenadbalkanom2 #sezona2 #senkenadbalkanom #senke2 #serija #produkcija #ivanmestrovic

Objavu dijeli Senke nad Balkanom OFFICIAL (@senkenadbalkanom)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije