Film i serije

Film "House of Gucci" premijerno prikazan u Njujorku

Film "House of Gucci" premijerno prikazan u Njujorku
Foto: Tanjug/Photo by Evan Agostini/Invision/AP | Film "House of Gucci" premijerno prikazan u Njujorku

Najiščekivaniji film ove godine, biografska kriminalistička drama "Kuća Gučijevih", reditelja Ridlija Skota, juče je na premijeri u Njujorku okupio zvjezdanu ekipu predvođenu Ledi Gagom i

Na crvenom tepihu veliku pažnju medija privukli su i Al Paćino, Džered Leto, Džeremi Ajrons, Džek Hjuston, Riv Karni i Blondsi.

Adam Drajver, koji tumači ulogu Mauricija Gučija, ističe da je saradnja sa Skotom za njega bila novo iskustvo.

"Oko mene je bilo toliko mnogo kamera da nisam mogao da se fokusiram samo na jednu, što je dobro za glumce, jer smo bili fokusirani jedni na druge i nismo razmišljali o kadru", kaže Drajver.

 Scenario filma baziran je na knjizi Sare Gej Forden "Kuća Gučijevih: Senzacionalna priča o ubistvu, ludilu, glamuru i pohlepi", objavljenoj 2001. godine, a muziku potpisuje Blondi.

Svjetska premijera ovog filma održana je 9. novembra u Londonu, dok njegovo emitovanje u bioskopima počinje 24. novembra. U domaće bioskope stiže dan kasnije.

Prema nekim glasinama, glavne uloge trebalo je da pripadnu Anđelini Džoli i Leonardu Di Kapriju. Članovi porodice Guči izjasnili su se da su razočarani izborom glumaca i činjenicom da film prelazi granice njihove privatnosti. Vidjećemo šta će reći publika, koja ga nestrpljivo očekuje.

 

(RTRS)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije