Film i serije

Film "Nedelja" u bioskopima vidjelo pola miliona gledalaca

Film "Nedelja" u bioskopima vidjelo pola miliona gledalaca
Foto: Velibor Tripić/Arhiva | Film "Nedelja" u bioskopima vidjelo pola miliona gledalaca

Emotivna priču o životu pjevača Džeja Ramadanovskog film "Nedelja" vidjelo je pola miliona gledalaca u bioskopima, saopštili su distributeri.

Nakon dvomjesečne distribucije u zemlji, regionu i dijaspori film "Nedelja" svakako je najgledaniji domaći film u 2024. godini.

Film "Nedelja" koji je rađen po ideji producenta Vladana Anđelkovića i scenariste Stefana Boškovića, donosi priču o Džeju iz najranije mladosti, pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario.

Ostvarenje prati i život popularnog pjevača iz jednog novog ugla kroz koji će bolje da shvati kakav je Džej bio čovjek, kao i to na koji način su događaji i ljudi iz detinjstva i rane mladosti oblikovali njegov životni put, prenosi Tanjug.

Režiju filma "Nedelja" potpisuje Nemanja Ćeranić, a glumačku postavu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojša Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i mnogi drugi.

Film je nastao u produkciji "Pelicula production", uz podršku Telekoma Srbija i Filmskog centra Srbije, dok je za distribuciju ovog ostvarenja bila zadužena distributerska kuća Art Vista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije