Film i serije

Filmovi koji su dočekali bolja vremena

Filmovi koji su dočekali bolja vremena
Foto: N.N. | Filmovi koji su dočekali bolja vremena

​Postepenim ublažavanjem mjera, koje su na snazi zbog pojave pandemije virusa korona, vlasnici bioskopa i filmski distributeri spremaju nove naslove koje će publika moći da pogleda tokom ljeta i jeseni.

Domaću i regionalnu publiku u narednom periodu očekuje niz naslova iz produkcija "Disney", "Pixar", "Marve", "LucasFilm", kao i "Twentieth Century Studios and Searchlight Pictures".

Mulan

Jedan od prvih planiranih filmova je ostvarenje "Mulan" priznate autorke Niki Karo. U iščekivanom "Disneyjevom" filmu rediteljka Niki Karo oživljava priču epskih razmjera o kineskoj legendardnoj ratnici - Mulan.

Neustrašiva mlada dama rizikuje sve zbog ljubavi prema porodici i otadžbini kako bi postala jedan od najvećih ratnika koje je Kina ikad vidjela. Iako planiran za mart, novi bioskopski termin predviđen je za 23. jul.

Empty Man

Drugo filmsko ostvarenje koje očekuje ljubitelje filma krajem ljeta je film "Empty Man". Ova natprirodna horor priča, bazirana na istoimenom stripu, prati bivšeg policajca koji iznenada dolazi do stravičnog otkrića.

Nekoliko zanimljivih igranih naslova biće prikazano ove jeseni, a prvi od njih je "The King's Man: Početak", kao treći dio "Kingsman" franšize, koji uključuje nova, dobro poznata glumačka lica: Reifa Fajnsa i Džemu Arterton. Poslastica za anglofile i sve one koji vole duhovita prepucavanja i krvavu akciju naći će se u bioskopima od 17. septembra.

Nakon iščekivanog "Kingsmana" slijedi film "Smrt na Nilu" Keneta Brane, koji je režirao i glumio u adaptaciji "Ubistvo u Orijent ekspresu" iz 2017. godine, a sada se vraća univerzumu dobro poznatih misterija Agate Kristi.

Crna udovica

Početkom novembra na velika platna stiže i "Marvelovo" ostvarenje "Crna udovica", sa Skarlet Johanson u glavnoj ulozi. Komedija proslavljenog reditelja Vesa Andersona "The French Dispatch" pretenduje da bude ovogodišnji bioskopski hit.

Drama koja oživljava nekoliko priča iz časopisa koji je stvorio Amerikanac koji živi u izmišljenom gradu u Francuskoj dolazi nam krajem novembra, a uloge tumače Kristof Volc, Bil Marej, Tilda Svinton i drugi.

Od novembra novi film kompanije "Pixar", animirana komedija "Duša", obećava da će vas povesti na put od ulica Njujorka do kosmičkih carstava, kako biste otkrili odgovore na najvažnija životna pitanja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije