Film i serije

Glumci u trenucima iskrenosti otkrili svoje najveće tajne

Glumci u trenucima iskrenosti otkrili svoje najveće tajne
Foto: N.N. | Glumci u trenucima iskrenosti otkrili svoje najveće tajne

Javne ličnosti iz svijeta sedme umjetnosti ne vjeruju u avanturu i uzbuđenje samo na velikom platnu te postoji i veliki broj onih koji i pored rada na filmskom setu vode veoma zanimljive privatne živote. Interesantno je da ponekad sami glumci u trenucima iskrenosti otkrivaju javnosti detalje o sebi koji ih na određeni način čine dostupnijim publici i manje odvojenim od njihovih obožavalaca.

Poznati glumac Morgan Frimen je jednom prilikom otkrio da uvijek nosi par skupocijenih minđuša da bi njima mogao da plati sahranu ukoliko se nađe na drugom kraju svijeta, daleko od najbližih. Mnogi su ovaj njegov postupak opisali kao paranoičan, a on sam je ovu ideju opravdao inspiracijom koju je dobio od mornara koji su nosili vrijedne minđuše upravo iz istog razloga.

Nešto čudniju sudbinu je imao glumac Liam Nison. Zvijezda akcionih filmova je prije glumačke karijere bio profesor u srednjoj školi. On je jednom prilikom zamolio svog petnaestogodišnjeg učenika da napusti učionicu zbog neprimjerenog ponašanja. Kada je to čuo, neimenovani učenik je izvadio nož, što je natjeralo Nisona da ga istog trenutka napadne i otme mu ga. Nažalost, Nisonovi nadređeni nisu vidjeli ovo kao slučaj samoodbrane i dali su mu otkaz. Od tog trenutka ovaj velikan filma se posvetio svojoj karijeri i niže samo uspjehe.

Njegov kolega glumac Hju Grant je na početku svoje karijere imao mnogo finansijskih problema, što ga je primoralo da pored glume obavlja i menadžerske poslove. Grant je tako dugo glumio svog menadžera po imenu Džejms.

Napravio je lažnu e-mail adresu, a kada je trebalo da se razgovara telefonom Hju je namjerno pričao sa škotskim naglaskom, koji je bio karakterističan za njegovog izmišljenog menadžera. Tajnu je otkrio tek godinama kasnije, a na ovaj način je uspio da prevari veliki broj poslodavaca.

Slavna glumica Hali Beri ima potrebu za stalnim druženjem s ljudima koji ne pripadaju svjetskom džet setu. U intervjuu za BBC izjavila da je imala običaj da ode na internet platforme za komunikaciju i razgovara s ljudima. Prvobitno bi se predstavila kao neko drugi, ali bi poslije nekoliko dana otkrila ko je u stvari. Zanimljivo je da joj niko nije vjerovao, a neki su joj čak rekli da ima psihičke probleme.

Jedan od najpoznatijih negativaca s filmskog platna Deni Trejo nije imao toliko srećnu mladost kao njegove kolege. On je proveo 11 godina u zatvoru zbog oružane pljačke i trgovine narkoticima. Trejo je počeo da prodaje drogu s osam godina, a već sa 12 je bio ovisnik o heroinu. Tokom služenja kazne ovaj glumac je uspio da se oslobodi zavisnosti, a kasnije je snimio preko 200 filmova. Danas je uspješan biznismen koji vodi lanac prodavnica krofni u kojima zapošljava bivše ovisnike o narkoticima. Njegove radnje na ovaj način pružaju drugu šansu bivšim ovisnicima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije