Film i serije

Glumica nevjerovatno liči na princezu Dajanu

Glumica nevjerovatno liči na princezu Dajanu
Foto: Twitter | Glumica nevjerovatno liči na princezu Dajanu

Australijska glumica Elizabet Debicki (31) u novoj sezoni serije "Kruna" glumi pokojnu princezu Dajanu, a obožavaoci komentarišu da izgledaju identično.

Sudeći prema novim fotografijama Debicki u izdanju pokojne princeze, koje se dijele na društvenim mrežama, čini se da je snimanje serije nastavljeno, nakon pauze koja je nastala zbog toga što je nekoliko osoba sa seta bilo pozitivno na virus korona.

Glumica je nosila široki sako i pantalone na pruge, a nisu izostale ni sunčane naočare u sceni u kojoj je okružena paparacima dok su snimali u Krojdonu, u Engleskoj.

"Duh princeze Dajane, njene riječi i njena djela žive u srcima mnogih. Istinska mi je privilegija i čast što sam dio ove maestralne serije, koja me potpuno navukla od prve epizode", izjavila je Debicki o ulozi princeze Dajane.

Nova sezona serije, čije je prikazivanje najavljeno za jesen, baviće se posljednjim godinama braka princa Čarlsa i princeze Dajane, kao i posljednjim danima Dajaninog života prije nego što je stradala u automobilskoj nesreći u Parizu 1997. godine.

 

 

(B92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije