Film i serije

Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza

Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza
Foto: Instagram/kate.winslet.official | Glumica oborila rekord na filmu: Kejt Vinslet bolja od Toma Kruza

Tokom snimanja filma "Avatara 2", Kejt Vinslet je uspjela da snimi scenu pod vodom i zadrži dah sedam minuta i obori rekord koji je držao Tom Kruz u filmu "Nemoguća misija: Otpadnička nacija".

Naime, kako navodi portal MSN, Vinslet je na snimanju nastavka legendarnog filma Džejmsa Kamerokana snimala scenu pod vodom duže od sedam minuta i tako potukla rekord Toma Kruza. On je u sceni pod vodom u petom nastavku filma "Nemoguća misija" izdržao šest minuta.

Slavna glumica nije glumila u prvom filmu "Avatar", a na osnovu objavljenih fotografija, izgleda da tumači neku vrstu morskog bića sa krilima. Snimanje "Avatara 2" zahtijevalo je da veći deo ekipe budu stručnjaci za podvodna snimanja, a Vinslet je takođe imala opsežne pripreme za ulogu.

Kako je rekla, morala je da nauči da roni kako bih odigrala tu ulogu u Avataru.

"I to je bilo prosto nevjerovatno", poručila je Kejt Vinslet u intervjuu za Holivud reporter.

Inače, ono što je za sada poznato o nastavku "Avatar" je da priča prati lik iz prošlog filma Džejka Salija, koga tumači Semjuel Vortington i Nejtri, koju igra Zoi Saldana. Njih dvoje putuju preko Pandorinih okeana i suočavaju se licem u lice sa klanom Metkajina koji živi pod morem, gdje upoznaju Na'vi koja se zove Ronal koju tumači Kejt Vinslet.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije