Film i serije

Hilari Daf nakon 18 godina okupila ekipu serije "Lizzie McGuire"

Hilari Daf nakon 18 godina okupila ekipu serije "Lizzie McGuire"
Foto: N.N. | Hilari Daf nakon 18 godina okupila ekipu serije "Lizzie McGuire"

Glumica Hilari Daf juče je nakon 18 godina ponovo okupila ekipu serije "Lizzie McGuire" kako bi zajedno pročitali tekst epizode "Between a Rock and a Bra Place", koja je na "Disney" kanalu prikazana prije 19 godina.

"Nismo se mogli prestati smijati dok smo čitali tekst epizode. Ovo je prvi put da smo se 'okupili' nakon malo više od 18 godina", rekla je Daf.

Na videu je moguće vidjeti Adama Lamberga (Gordo), Lalaine (Miranda), Džejka Tomasa (Matt McGuire), Roberta Karadina (Sam McGuire), Hali Tod (Jo McGuire), Ašli Brilault (Kate) i Davidu Viliams (Claire). Kajl Dauns je zamijenio Davida Karadinea koji je igrao Lerija Tudgemana u seriji.

"Iskreno vjerujem da je ovo bila posebna serija za sve nas koji smo učestvovali u snimanju, ali i za sve one koji su je gledali. Mislim da smo svi zahvalni na tom iskustvu", dodala je Daf.

"Disney" je početkom ove godine pozvao glumicu da reprizira svoju ulogu u novom nastavku, gdje bi glumila 30-godišnjakinju u Njujorku. Daf je pristala, ali je samo nekoliko dana nakon početka snimanja glavna producentica napustila set odustavši od te pozicije. "Variety" je kasnije prenio informaciju da je ona to učinila jer je, kao i Daf, mislila da će projekat biti snimljen na drugačiji način.

Naime, smatrale su da je bolje da snime emisiju koja je više prilagođena odraslima, ali je "Disney" želio napraviti nastavak za djecu. Snimanje je prekinuto, a Daf je kasnije izjavila kako se nada da će "Disney" preseliti projekt na Hulu, kako bi bio maksimalno prilagođen svima koji su odrasli uz lik Lizi Mekgvajer.

 

(Klix.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije