Film i serije

Hotel Transilvanija 3 stiže u bh kina 2. avgusta

Hotel Transilvanija 3 stiže u bh kina 2. avgusta
Foto: N.N. | Hotel Transilvanija 3 stiže u bh kina 2. avgusta

Vampirska ljubav je u zraku! Jeste li spremni za potpuno drugačijeg Drakulu? Šta se dogodi kada najpoznatiji vampir u istoriji odluči uzeti odmor i malo se opustiti s porodicom i prijateljima?

Šta se tek dogodi kada Drakulino vampirsko i toliko dugo zaleđeno srce ipak zatitra i osjeti čuveni vatromet? Odgovori nas čekaju od 2.avgusta u BH kinima u trećem nastavku ovog animiranog hita - Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju!

Ovog ljeta Drakula popušta pod pritiskom porodice i otpušta svoje kočnice. Pristaje na  porodični odmor koji organizuje kćerka Mavis te svi zajedno odlaze na krstarenje po prvi put organizovano samo za čudovišta.

Ali tu nije kraj popuštanju kočnica. Drakula sebi, nakon dugo vremena, dozvoli novu šansu za drugu ljubav i potpuno se prepušta misterioznoj brodskoj kapetanici Ericki.

Kako ni ovaj put niko nije osoba (čudovište) kojom se predstavlja, tako je i Ericka sve samo ne bezazlena brodska kapetanica. Sada je red na Mavis da glumi zaštitnički nastrojenog roditelja i pokuša spasiti zaljubljenog oca od potencijalno zle kapetanice. U međuvremenu čudovišta se na kruzeru fantastično zabavljaju uživajući u svim sadržajima koji im kruzer nudi, ne znajući kakva im opasnost prijeti.

Balansirati između porodice, prijatelja i nove romanse je možda ipak previše, čak i za najmoćnijeg vampira. Kako će se Drakula snaći u novoj situaciji te hoće li se s ovog krstarenja svi vratiti sretni i zadovoljni, ili će posljednji potomak Abrahama Van Helsinga napokon dobiti svoju dugo čekanu osvetu?

Nastavak animiranog hita iz 2012. i 2015. godine koji je već u dva navrata zaludio djecu (i roditelje) širom svijeta, u trećem nastavku naziva Hotel Transilvanija 3: Praznici počinju! podiže zabavu na novu razinu. Zarazni humor, neočekivana ljubav i nevjerojatna pustolovina Drakule i njegove čudovišne ekipe ovo ljeto vode nas na najluđe krstarenje za koje nećete htjeti da ikada završi!

Prisjetimo se, animirani hit Hotel Transilvanija je Drakulin raskošan resort s pet zvjezdica gdje sva čudovišta i njihove obitelji mogu mirno živjeti, slobodni od doticaja s ljudskim svijetom koji Drakula kasnije, pod utjecajem kći Mavis, otvara i za ljude i ostala ne-čudovišta.

U sinhronizovanoj verziji filma svoje glasove našim omiljenim likovima posudili poznati glumci iz regiona: Dražen Čuček, Dragan Mićanović, Ksenija Pajić, Iva Stefanović, Iva Šulentić, Ozren Grabarić, Aleksandran Radojičić, Mirko Fodor, Mila Elegović, Goca Tržna, Tijana Dapčević, Marija Škaričić, Robert Ugrina i mnogi drugi pa tako u ljetnim avanturama svojih omiljenih junaka mogu uživati i oni najmanji gledatelji.

U distribuciji Con film, zastupnika studija Sony za BiH, film kreće sa prikazivanjem u svim BH kinima od 2. avgusta u 2D i 3D sinhronizovanoj verziji. Con film već za 16. avgust najavljuje otvaranje novog filmskog hita, nastavka akcionog hit serijala "Pravednik 2" koji dolazi iz saradnje reditelja Antoana Fukua i dvostrukog dobitnika Oskara Denzela Vašingtona.

Ukoliko želite uživati u fantastičnim avanturama Drakule i njegove porodice u banjalučkom Cineplexxu Palas, portal nezavisne.com i Con film nagrađuju tri čitaoca sa po dvije ulaznice za ovu animiranu avanturu. Vaše je da pošaljete vaše podatke na mail [email protected] i da navedete koji dan biste voljeli da gledate film, te naravno da budete brzi. Srećno!

  • petak 03.08. -  termin 14:30 
  • subota 04.08. - termin 14:30 
  • nedjelja: 05.08. - termin 14:30

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije