Film i serije

Igre prijestolja: Otkriveno ko će biti ključ za spasavanje Vesterosa

Igre prijestolja: Otkriveno ko će biti ključ za spasavanje Vesterosa
Foto: N.N. | Igre prijestolja: Otkriveno ko će biti ključ za spasavanje Vesterosa

Još koji mjesec do početka emitovanja posljednjeg - 8. serijala "Igre prijestola" i pojavila su se nova nagađanja da će Sersei Lanister biti ključ za spasavanje Vesterosa.

Ako se vratite u sedmu sezonu, sjetićete se da je u jednoj epizodi Sersei, koju glumi Lena Hedi, nagovijestila svom bratu Džejmiju (Nikolaj Coster-Valdau) da čeka dijete sa njim. Ljubitelji ove popularne serije tada su sumnjali da ona manipuliše kako bi ostala na prijestolu, prenosi Independent.

Fanovi se pitaju da li će njena trudnoća spriječiti Noćnog Kralja da ubije sve u Vesterosu.

znato je da Bijeli hodači uzimaju bebe kao žrtve, što se vidjelo u drugoj sezoni kada im je Krester (Robert Pugh) dao svoje sinove. Da li će Sersei žrtvovati svoje dijete Noćnom kralju?

 Veoma je moguće i bio bi to ogroman preokret da jedan od najvećih zlikovaca među likovima bude taj koji će da spase dan.

Lena Hedi otkrila je divljenje prema ženskim likovima u seriji, posebno Sersei.

"One su se uzdigle tokom ove serije stvarno, iskreno volim Sersei i morate se diviti nekom ko preživljava kao ona. Ona apsolutno odbija da je pusti", rekla je glumica.

Ovo je posljednja sezona serijala "Igra prijestola". HBO je suzdržan u otkrivanju detalja. Početak emitovanja zakazan je za april.

(NN/b92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije