Film i serije

Izašao novi teaser za "Stranger Things"

Izašao novi teaser za "Stranger Things"
Foto: Ilustracija | Izašao novi teaser za "Stranger Things"
N.N.

Jedna od najuspješnijih "Netflixovih" serija ikad "Stranger Things" još nije objavila detalje nove, četvrte sezone koju mnogi fanovi iščekuju.

Međutim, danas je konačno izašao novi teaser na službenoj stranici serije koji bi mogao nagovijestiti šta će se događati u novim epizodama.

Najnoviji teaser izgleda kao flashback u kojem se ponovo vraćamo na jezivog doktora Martina Brenera, koji se obraća grupi djece zatočenoj u istoj ustanovi iz koje je pobjegla Eleven.

Tako je produkcija dala gledaocima da naslute da će se radnja ponovno vrtjeti oko Elevenine prošlosti, a moguće je da će se u seriji pojaviti novi likovi s njenim sposobnostima.

Drugi je to teaser koji je izašao, prvi smo dobili još u februaru 2020. godine, a ubrzo nakon toga snimanje nove sezone je zaustavljeno zbog pandemije virusa korona. Produkcija je ponovno počela raditi na seriji tek prošlog septembra, a datuma izlaska serije još nema. Neki nagađaju da bi nova, četvrta sezona serije "Stranger Things" trebalo da izađe još ove godine.

Šta će se tačno događati u novoj sezoni još nije poznato, ali autori serije dali su naslutiti da bi priča mogla većinski biti smještena u Rusiju nakon ogromnog twista u posljednjoj epizodi koju smo gledali još u julu 2019. godine.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije