Film i serije

Izazov iz serije "Squid Game" osvaja TikTok: Svi prave kolačiće smrti

Izazov iz serije "Squid Game" osvaja TikTok: Svi prave kolačiće smrti
Foto: N.N. | Izazov iz serije "Squid Game" osvaja TikTok: Svi prave kolačiće smrti

Popularnost "Netflixovog" trilera "Squid Game" svakodnevno raste dok platforma bilježi rekordnu gledanost, a izazov povezan s radnjom serije osvaja i TikTok. Posljednjih dana na ovoj društvenoj mreži osvanuo je niz videa korisnika kako pokušavaju napraviti dalgona kolačiće poput likova iz serije.

Radnja korejske drame podrazumijeva stotine ljudi koji su pozvani da se takmiče u nizu igara iz djetinjstva sa smrtonosnim preokretima. Pobjednik će kući odnijeti milione, dok gubitnike čeka smrt.

U jednom od izazova takmičarima se daje komad karamelizovanog šećernog slatkiša, u Južnoj Koreji poznatog kao dalgona kolačić. Takmičari moraju iscrtati oblik - poput kruga, zvijezde ili čak kišobrana - i odvojiti ga od krhke grickalice, a da zapravo ne razbiju sam oblik, a sve to sa vremenskim ograničenjem. Učesnici koji ne uspiju odvojiti oblik umiru.

Iako je prizor izuzetno stresan, nadahnuo je korisnike TikToka za pripremu ovih kolačića te isprobavanju navedenog izazova.

Na ovoj društvenoj mreži desetine korisnika podijelilo je video-zapise na kojima prave ovu poslasticu. Neki od snimaka prikupili su milione pregleda. Korisnici su se pretvarali da su konkurenti u krvavoj televizijskoj seriji, često dodajući isječke iz drame.

 

@mynth_ Nghiện phim nên phải tham gia trò chơi, hồi hộp quá m.n ạ #squidgame #dalgona#AnCungTiktok Squid Game - Green Light Red Light - Yovinca Prafika

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije