Film i serije

Izlazi prvi Smitov film nakon "šamara"

Izlazi prvi Smitov film nakon "šamara"
Foto: Youtube / Printscreen | Izlazi prvi Smitov film nakon "šamara"

Manje od godinu dana nakon što je Vil Smit šokirao milione ošamarivši Krisa Roka na dodjeli Oskara, njegov novi film "Emancipacija" biće objavljen ovog decembra, potvrdio je Apple.

Generalno se pretpostavljalo da je drama o ropstvu odgođena nakon Smitovog napada na komičara Roka, koji je izazvao široku osudu i rezultirao zabranom Smitu da prisustvuje ceremoniji dodjele Oskara na 10 godina.

Ali Apple je objavio iznenađujuću najavu da će se Smitov najnoviji film pojaviti u kinima 2. decembra, a početi emitovanje na Apple TV+ sedam dana kasnije.

Tajming znači da će Apple moći prijaviti "Emancipaciju" za takmičenje na Oskarima sljedećeg marta, samo godinu dana nakon što je ušao u istoriju kao prvi strimera koji je osvojio Oskara za najbolji film s "CODA-om".

Smit se držao relativno neprimetno od one večeri na dodjeli Oskara kada je osvojio nagradu za najboljeg glumca za svoju izvedbu u "Kralju Richardu" samo nekoliko minuta nakon što je umarširao na pozornicu i udario Roka jer se našalio na račun Vilove žene.

(RTE)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije