Film i serije

"Južni vetar: Ubrzanje" nakon banjalučke doživljava i sarajevsku premijeru

"Južni vetar: Ubrzanje" nakon banjalučke doživljava i sarajevsku premijeru
Foto: N.N. | "Južni vetar: Ubrzanje", nakon banjalučke premijere, večeras i u Sarajevu

Premijera filma "Južni vetar: Ubrzanje" održana je 10. novembra u banjalučkom "CineStar" kinu uz prisustvo filmske ekipe predvođene glumcem Milošem Bikovićem.

Na banjalučkoj premijeri filma iza koje stoje produkcije "Telekom" i "Režim", prisustvovale su brojne zvanice iz javnog života, ali i generalna direktorka kompanije m:tel i predsjednica Upravnog odbora Filmskog centra Srbije, Jelena Trivan.

Sudeći po utiscima gledalaca sa premijere u Banjaluci i Srbiji, film "Južni vetar 2" ima potencijal da doživi ogroman uspjeh i postane regionalni hit, upravo kao i njegov prvi dio.

Željno očekujemo sarajevsku premijeru koja je zakazana za večeras 11. novembra u CineStar-u Sarajevo. A od 11. novembra ovaj film će biti premijerno prikazan i u bioskopima ostalih bh. gradova.

Projekat snimanja ovog nastavka realizovan je uz podršku Ministarstva kulture i informisanja Republike Srbije, Filmskog centra Srbije i Telekoma Srbija, Pokrajinskog sekretarijata za kulturu, javno informisanje i odnose s vjerskim zajednicama AP Vojvodina, Hrvatskog audiovizualnog centra - HAVC, kao i Opštine Knjaževac, Doma kulture Knjaževac, Grada Kastav, Hrvatska. Koprodukciju filma potpisuju Archangel Digital Studios, Film District, Archangel Studios i Telefilm.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije