Film i serije

Kasting za statiste u seriji "Kosti"

Kasting za statiste u seriji "Kosti"
Foto: N.N. | Kasting za statiste u seriji "Kosti"
Nevena Vržina

Producentska kuća "Bosonoga" iz Banjaluke otvorila je poziv za sve koji žele da učestvuju u stvaranju serije "Kosti" kao statisti.

Poziv je otvoren do 23. januara, a kasting će biti održan tokom naredna dva dana, 24. i 25. januara, takođe u Banjaluci.

Svi zainteresovani mogu se prijaviti na e-mail adresu office@bosonoga.ba, a dobrodošli su kandidati svih profila i starosnih kategorija. U prijavi je potrebno navesti samo ime i prezime, datum rođenja, adresu stanovanja, broj mobilnog telefona, te uz ove podatke priložiti jednu ili dvije fotografije. Svi kandidati će potom biti kontaktirani u vezi s rasporedima kastinga.

Serija "Kosti" snimaće se u koprodukciji Radio-televizije Srbije i "Bosonoge produkcije". Ona predstavlja drugi dio "Banjalučke trilogije", započete serijom i filmom "Meso".

Iako se radnja "Kostiju" i glavna glumačka imena i dalje čuvaju u tajnosti, poznato je da će sve epizode režirati Saša Hajduković, da je scenario za njih napisao Nikola - Kolja Pejaković te da će direktorica serije biti Brankica Janković.

Upravo je ovaj tri stvorio "Meso", prvu seriju iz Republike Srpske koja je, krajem 2017. godine, ostvarila milionsku gledanost širom regije, dok je istoimeni film prikazan na festivalima od Montreala i Čikaga do Sarajeva i Niša, usput prikupivši brojne nagrade.

"Ako ste ikada poželjeli da se okušate u svijetu filma, osjetite atmosferu filmskog seta ili se pojavite u velikoj regionalnoj seriji, 'Bosonoga produkcija' vam možda ispuni želju", poručili su iz ove producentske kuće.

N.Vr.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije