Film i serije

Keri Bredšo ponovo ljubi Aidana?

Keri Bredšo ponovo ljubi Aidana?
Foto: Instagram | Keri Bredšo ponovo ljubi Aidana?

Na zvaničnom Instagram nalogu serije "Seks i grad" objavljeno je nekoliko fotografija Sare Džesike Parker i Džona Korbeta, koji se drže za ruke dok šetaju ulicom u Njujorku.

Objava je bila naslovljena: "Psst. Nemoj nikome reći."

Fotografije su stigle manje od četiri mjeseca nakon što je Parkerova potvrdila da će Korbet ponoviti svoju ulogu u drugoj sezoni "HBO Maxovog" "oživljavanja" serije "Seks i grad".

"Moglo bi biti. Znaš da ne mogu više biti tajanstvena", rekla je Parkerova za "Entertainment Tonight" u septembru na pitanje da li bi Korbet ponovo ušao u ulogu bivšeg momka Keri Bredšo.

Naime, "HBO Max" fotografijama je najavio povratak glumca koji je utjelovio Aidana, veliku Kerinu ljubav.

Prošlo je više od deset godina otkako su fanovi serije vidjeli Aidana i Keri zajedno. Aidan se 2010. godine pojavio u filmu "Seks i grad 2", a on i Keri su se tada slučajno sreli u Abu Dabiju i poljubili se.

Prvi put se pojavio u trećoj sezoni serije, a njihov odnos završava kada mu Keri slomi srce. Nakon prekida s Kerri, oženio se svojom koleginicom Kati, te s njom dobio troje djece, a druga sezona otkriće u kakvom je stanju njihov brak te kakva ga budućnost očekuje s Keri.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije