Film i serije

Kevin Spejsi se vraća ulogom u filmu "Billionaire Boys Club"

Kevin Spejsi se vraća ulogom u filmu "Billionaire Boys Club"
Foto: N.N. | Kevin Spejsi se vraća na veliko platno ulogom u filmu "Billionaire Boys Club"

Glumac Kevin Spejsi vraća se na veliko platno ulogom u filmu "Billionaire Boys Club". Ovo je njegova prva uloga nakon optužbi za seksualno uznemiravanje i priznanja da je homoseksualac.

Film "Billionaire Boys Club" snimljen je prije skandala o seksualnom uznemiravanju, a u bioskope stiže u avgustu ove godine.

"Nadamo se da optužbe koje se odnose na ponašanje jednog od glumaca, a koje nisu bile javno poznate kada je film sniman ne smetaju ovom izdanju. Odluka o puštanju ovog filma nije nimalo laka", saopštili su distributeri, prenosi Klix.ba.

Ovaj film donosi istinitu priču o grupi mladića koja je osamdesetih godina prošlog vijeka organizovala klub koji se trebao brzo bogatiti na prevarama. Spejsi glumi Rona Levina, varalicu homosekualca koji je ubijen nakon što je prevario grupu ljudi. Njegovo tijelo nikada nije pronađeno pa neki misle da bi još uvijek mogao biti živ.

Režiju filma potpisuje Džejms Koks, a osim Spejsija u filmu se pojavljuju Ansel Elgort, Taron Egerton, Ema Roberts, Suki Voterhaus i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije