Film i serije

Pratite nas na Google news

Komedija koja će nasmijati region uskoro u bioskopima (VIDEO)

Komedija koja će nasmijati region uskoro u bioskopima (VIDEO)
Komedija koja će nasmijati region uskoro u bioskopima (VIDEO)
N.N.

Komedija "Saga o tri nevina muškarca" indijskog reditelja S. Šridara u bioskopima bi trebalo da se pojavi 11. januara, a svjetlost reflektora baca na trojicu mladih glumaca iz Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Teško da će im ovaj film donijeti reputaciju šmekera, ali sigurno je da njihovih pet minuta slave tek dolazi.

Aleksandra igra Ljubomir Bulajić, koji ima 28 godina i diplomirao je na Akademiji umjetnosti u klasi Mirjane Karanović. Igrao je Jovana Cvijića u "Šeširu profesora Koste Vujića", Todora u "Amanetu", a pojavljuje se i u aktuelnom Šotrinom filmu "Santa Maria della Salute". Sluša hip-hop, voli da igra fudbal i da peca, a Jelisaveta Orašanin mu je jedna od najboljih drugarica.

Momčilo Otašević ima 26 godina, porijeklom je iz Crne Gore, a publika ga zna iz filmova "Led" i "Dječaci iz ulice Marksa i Engelsa", a možda još bolje iz serija "Budva na pjenu od mora" i "Kud puklo da puklo". Voli da skija, dosta je vezan za sestru, a o ljubavnom životu ne voli da govori. U "Sagi o tri nevina muškarca" igra Zorana, a vidjećemo kako će na njegovu reputaciju "novog šmekera domaće glumačke scene" uticati scena u krevetu sa Evom Ras.

Slavko Sobin je hrvatski glumac, koji je glumu završio u Los Anđelesu, a šira publika ga je upoznala kao negativca iz serije "Ruža vjetrova". Ima 32 godine, svira violinu i kuva. U "Sagi o tri nevina muškarca" igra Damnjana, a u 2017. čekaju ga još četiri velike premijere, između ostalih i filma "Renegades" u režiji Stivena Kvejla, po scenariju Lika Besona i Ričarda Venka, sa Džej Kej Simonsom u glavnoj ulozi.

(Noizz.rs)

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije