Film i serije

Kris Rok se oglasio poslije šamara: "Biće ozbiljno"

Kris Rok se oglasio poslije šamara: "Biće ozbiljno"
Foto: Tanjug/AP | Kris Rok se oglasio poslije šamara: "Biće ozbiljno"

Kris Rok je dočekan ovacijama dok je izlazio na scenu u Bostonu na svom prvom nastupu otkako ga je Vil Smit ošamario na dodjeli Oskara. Tom prilikom Rok je upitao publiku: "Pa, kakav je bio vaš vikend" - prije nego što im je rekao da ne namjerava da se pozabavi incidentom jer "još uvijek procesuira šta se dogodilo".

"Nemam šta da kažem o tome, pa ako ste došli zbog toga... Još obrađujem šta se dogodilo, pa ću u nekom trenutku pričati o tom sra**u", rekao je Rok.

Rok je rekao publici da će, kada se konačno pozabavi incidentom, "biti ozbiljno". "Sada će biti smiješno i samo ću ispričati neke viceve", naglasio je Rok.

Jedan čovjek je izbačen iz emisije nakon što je povikao "Vil Smit". Rok je na ovo samo pitao publiku: "Da li će ovako proći ova emisija?"

Međutim, kako je Rok ugasio svaku nadu da će pričati viceve i šale o šamaru, ipak je prokomentarisao svoj život uopšte, rekavši "život mi je sada prilično dobar, osim nekih čudnih stvari".

Publika se smijala, znajući tačno na šta se odnose "čudne stvari".

"Gospodin Smit je zamoljen da napusti ceremoniju i on je to odbio, ali takođe priznajemo da smo mogli drugačije da riješimo situaciju", rekli su u saopštenju Akademije.

Podsjećamo, iz Akademije su rekli da su pokrenuli disciplinski postupak protiv glumca, kao i da bi on mogao da bude suspendovan ili izbačen kada se sljedeći put bude raspravljalo o ovome na sastanku koji će biti održan 18. aprila.

(B92.net)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije