Film i serije

Zvanično: Serija La Casa De Papel dobija petu ali i šestu sezonu

Zvanično: Serija La Casa De Papel dobija petu ali i šestu sezonu
Foto: N.N. | La Casa De Papel dobija petu ali i šestu sezonu

Frazom "od očaja do sjaja" najbolje bi se mogao opisati trenutno najpopularnija serija na svijetu “La Casa De Papel” (Kuća od papira).

Ultrapopularnoj seriji prijetilo je gašenje još 2017. godine kada je emitovana samo na španskoj televiziji Antena 3, pošto kod gledalaca nije doživjela uspjeh. Međutim, kada je “Netflix” otkupio seriju, franšiza dostiže svjetske razmjere.

Serija sada ima publiku u svakom dijelu planete, a obožavaoci su nakon četvrte sezone čekali zvaničnu potvrdu nastavka. Prema pisanju španskog lista “Marca” objavljeno je da će “La Casa De Papel” imati i petu ali i šestu sezonu.

Kreator Aleks Pina potvrdio je da će se nove epizode moći gledati od aprila naredne godine, dok bi šesta sezona trebala da stigne do kraja 2021.

Nakon kraja četvrte sezone, fanovi su po društvenim mrežama razvijali razne teorije o eventualnom nastavku, a jedino što je poznato je to da će najomraženiji lik Arturo, imati veću ulogu u petom nastavku. Između ostalog, neka su da nagađanja da će lik Tokija biti jedini koji će preživeti.

Serija je od kritičara dobila pohvale zbog sofiticiranog zapleta, interpersonalnih drama, režije i kvalitetng pokušaja unapređenja španske produkcije.

Koliki je uspeh doživjela, govori činjenica da je najgledanija strana serija na Netflixu u istoriji.

(Startbih.ba)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije