Film i serije

Legendarnom glumcu dijagnostikovan rak: Spreman sam da odem

Legendarnom glumcu dijagnostikovan rak: Spreman sam da odem
Foto: Twitter / Printscreen | Legendarnom glumcu dijagnostikovan rak: Spreman sam da odem

​Zvijezda serije "Seinfeld", Majkl Ričards, otkrio je da mu je dijagnostikovan rak prostate tokom ljeta 2018. godine u svojoj nadolazećoj knjizi memoara "Entrances and Exits".

Sedamdesetčetvorogodišnji glumac je detaljno opisao kako je saznao da ima rak prostate u prvom stadijumu u odlomku svoje knjige, do koje je došao "People", nakon rutinskog pregleda koji je pokazao visoke nivoe PSA - legendarni glumac bi bio mrtav da nije prošao kroz operaciju uklanjanja prostate.

"Pomislio sam: 'Pa, ovo je moje vreme. Spreman sam da odem'," rekao je za "People" o svojoj prvobitnoj reakciji na vijest.

Dodao je:

"Ali onda mi je sin pao na rame i samo nekoliko sekundi kasnije čuo sam sebe kako govorim: 'Imam devetogodišnjaka i volio bih da budem tu za njega. Da li postoji način da dobijem još malo života?"

Nakon što je prošao biopsiju, Ričards, koji se ranije ovog mjeseca ponovo sreo sa svojim kolegom iz serije "Seinfeld", Džerijem Sajnfeldom, rekao je da mu je doktor preporučio hitnu operaciju uklanjanja cijele prostate.

"Moralo je brzo da se riješi", rekao je Majkl. "Morao sam da idem na kompletnu operaciju. Da nisam, vjerovatno bih bio mrtav za otprilike osam mjeseci."

Blisko iskustvo sa smrću inspirisalo ga je da objavi svoje memoare, za koje je rekao da ga je natjeralo da napravi potpunu retrospektivu svog života, piše "Daily Mail", a prenosi "b92".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije