Film i serije

Ljepotica iz "Squid game" postala Instagram senzacija

Ljepotica iz "Squid game" postala Instagram senzacija
Foto: Instagram | Ljepotica iz "Squid game" postala Instagram senzacija

Cijeli svijet priča o seriji "Squid game", te ne čudi što se najveće svjetske kompanije utrkuju koja će prije da sponzoriše objavu jedne od najpopularnijih mladih zvijezda trenutno.

Jedna od glavnih glumica ove serije, Hojon Jung, postala je Instagram senzacija otkako je južnokorejski Netflix hit osvojio svijet, a modna industrija bukvalno se otima o nju.

Globalni uspjeh serije napravio je od Hojon Instagram senzaciju - dobila je preko 17 miliona pratilaca na Instagram mreži za samo nedjelju dana i postala je i zvanično najpraćenija glumica Južne Koreje nakon toga.

Dobiti ovako veliki broj Instagram pratilaca nije lako, ali Hojon Jung je imala dobru “podlogu“.

Već 11 godina bavi se modelingom (trenutno ima 27), pojavljivala se na naslovnim stranama svih globalnih prestižnih magazina u Koreji - Elle, Vogue, Nylon - a svjetske agencije proglasile su je jednim od Top 50 svjetskih top modela.

U Netflix hit seriji ona tumači lik takmičara 067, a cilj joj je da prikupi novac kako bi oslobodila svoju porodicu zarobljenu preko granice.

Prema riječima stručnjaka za marketing, 17 miliona pratilaca koje je dobila praktično odjednom otvorilo joj je sva vrata modne industrije, ali i Holivuda.

Ono što je intrigantno u njenoj prezentaciji tokom “Squid Game“ serije je nesvakidašnji izgled sasvim prosječne djevojke, koji nije u skladu sa njenim prefinjenim i glamuroznim izgledom u pravom životu.

Hojon Jung je postala ambasador Louis Vuitton brenda za odjeću, satove i nakit, Fendi italijanskog luksuznog brenda odeće, Adidas kompanije i mnogih drugih svjetskih brendova, a njene objave na Instagram mreži dostižu preko 10 miliona lajkova, piše Telegraf.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije