Film i serije

"Loši momci" u bh. kinima: Mogu li Vuk, Ajkula i Zmija da postanu dobri?

"Loši momci" u bh. kinima: Mogu li Vuk, Ajkula i Zmija da postanu dobri?
Foto: N.N. | "Loši momci" u bh. kinima: Mogu li Vuk, Ajkula i Zmija da postanu dobri?

Na veliku radost male, ali i velike publike, u kina širom Bosne i Hercegovine 28. aprila stiže nova animirana avantura "Loši momci", originalnog naziva "The Bad Guys", saopštili su iz bosanskohercegovačke distributerske kuće "Una film".

"Ova zabavna animirana komedija, u kojoj će zasigurno uživati cijela porodica, u našim kinima prikazivaće se sinhronizovano u 2D i 3D formatu. Izaberite verziju koja vam najviše odgovara i uživajte u vratolomijama na prvi pogled opasnih, ali u dubini duše dobroćudnih junaka ovog sjajnog filmskog ostvarenja", saopštavaju distributeri.

Niko nikada nije bio tako neuspješan, saopštavaju dalje, u pokušaju da bude dobar kao loši momci.

"U novoj akcionoj komediji iz studija 'DreamWorks Animation', krimi-ekipa životinjskih odmetnika će pokušati svoju najizazovniju prevaru dosad - da postanu uzorni građani", javljaju iz "Una filma".

Kako u saopštenju stoji dalje, nikada nije postojalo pet prijatelja tako ozloglašenih kao loši momci - poletni džeparoš gospodin Vuk, stručnjak za sefove gospodin Zmija, opušteni majstor prerušavanja gospodin Ajkula, kratkofitiljni gospodin Pirana i vješta hakerka oštrog jezika, gospođa Tarantula, poznatija kao "mreže".

"Ali kada je, nakon godina bezbrojnih pljački i nošenja titule najtraženijih zlikovaca na svijetu, banda konačno uhvaćena, gospodin Vuk sklapa dogovor (koji nema namjeru da održi) da ih sve spasi iz zatvora", navode distributeri.

Pod tutorstvom svog mentora profesora Marmelade, navode u nastavku, arogantnog (ali ljupkog!) zamorca, loši momci počinju da zavaravaju svijet da su se transformisali.

"Usput, međutim, gospodin Vuk počinje da sumnja da mu istinsko činjenje dobra može dati ono za čim je uvijek potajno žudio - prihvatanje. A kada novi zlikovac zaprijeti gradu, može li gospodin Vuk da ubijedi ostatak bande da postanu... dobri momci?", otkrivaju sinopsis filma distributeri. Ova akciona komedija, kako su zapisali na kraju obavještenja, bazirana je na bestseleru "New York Timesa".

"Riječ je o istoimenoj seriji knjiga 'Loši momci' ('Bad Guys') Arona Blabija, a režiju potpisuje Pjer Perifel. Perifelu je ovo režijski debi u dugometražnom filmu, a njegovo nam ime zvuči poznato zbog rada na filmu 'Kung-fu panda' iz 2008. godine", zaključuje se u saopštenju "Una filma".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije