Film i serije

"Mali šef" stigao u BiH

"Mali šef" stigao u BiH
"Mali šef" stigao u BiH

Repertoar domaćih bioskopa od danas je bogatiji za nekoliko novih filmskih naslova. Publika će u banjalučkom multipleksu "Palas" i sarajevskom "Cinema City" bioskopu moći da pogleda ostvarenja "Mali šef", "Paklene ulice 8", "Djevojka kralj" i "Smisao života jednog psa".

Ostvarenje "Mali šef", koje obara rekorde gledanosti u svijetu, pred banjalučku publiku donosi priču o sedmogodišnjem dječaku Timu koji je ljubomoran na svog novog mlađeg brata, kojeg njegovi roditelji obožavaju. Međutim, Tim uskoro otkriva veliku tajnu svog brata, te će se morati udružiti s njim, kako bi svaki od njih ostvario svoj cilj.

Novi, osmi nastavak ostvarenja "Paklene ulice" donosi preokret u čuvenoj grupi zaljubljenika u trke i brzinu.

Sada kada su Dom i Leti na medenom mjesecu, Brajan i Mia u penziji, a ostatak ekipe oslobođen, svi prividno vode normalan život.

Ali, kada tajanstvena žena, koju tumači dobitnica nagrade "Oscar" Šarliz Teron, uvede Doma u svijet kriminala, on ne pronalazi način izlaska te izdaje sve koji su mu bliski.

"Djevojka kralj", ostvarenje koje takođe dolazi u multipleks "Palas", donosi priču o djevojci koja je odgojena kao princ pod strogim patronatom luteranaca.

Zagonetna, neobuzdana i nepredvidiva kraljica suočiće se sa snažnim otporom u svojoj namjeri da obrazuje svoje podanike i okonča tridesetogodišnji rat između protestanata i katolika. Rastrojena u konfliktu između političkih i ličnih ambicija, Kristina će donijeti jednu od najkontroverznijih odluka u ljudskoj istoriji.

Vjerovatno ste se više puta zapitali šta vaš kućni ljubimac misli dok vas zamišljeno gleda u oči. Kroz ovaj film koji dolazi u sarajevski "Cinema City" možda shvatite šta je to u njegovoj glavi. Priča počinje kada jedanaestogodišnjak Itan i njegova majka spase zlatnog retrivera, koji je zarobljen u automobilu na velikoj vrućini. Uprkos protivljenju njegovog oca, porodica usvaja ovog psa i daje mu ime Bejli. Od tog trenutka Itan i Bejli su nerazdvojni. Međutim, kada Itan ode u drugi grad zbog fudbalske karijere, moraće ostaviti Bejlija kod kuće.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije