Film i serije

Maša i medvjed na španskom i engleskom sa po 10 miliona pretplatnika

Maša i medvjed na španskom i engleskom sa po 10 miliona pretplatnika
Foto: N.N. | Maša i medvjed na španskom i engleskom sa po 10 miliona pretplatnika

Zvanični Youtube kanali ruskog crtanog filma "Maša i medvjed" na engleskom i španskom jeziku su svaki pojedinačno dostigli 10 miliona pretplatnika, i dobili nagradu Dijamanstki stvaralac, saopštila je kompanija Animacord.

"Dva zvanična Youtube kanala crtanog filma Maša i medved, engleski i španski premašili su po 10 miliona pretplatnika svaki pojedinačno, ponovivši uspjeh ruskog kanala iz 2017. godine. Youtube dodeljuje nagradu Dijamantski stvaralac za kanale sa više od 10 miliona pretplatnika", saopštila je pres služba za TAS S.

Ove godine "Maša i medvjed" obeležavaju desetogodišnjicu svog postojanja. Ovaj crtani film preveden na 36 jezika i emitovan u više od 100 zemalja. U novembru 2019. godine Maša i medvjed bila je među top 5 najtraženijih emisija za djecu na svijetu, prema nezavisnoj studiji Parot Analitike.

"Maša i medvjed" postao je jedan od najgledanijih crtanih filmova na Youtubeu u 2019. U julu 2019. jedna epizoda ovog crtanog filma prikupila je četiri milijarde pregleda, ušavši tako u top pet najgledanijih Youtube video snimaka ikada.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije